Лидерът на Има такъв народ и телевизионер Слави Трифонов излезе

...
Лидерът на Има такъв народ и телевизионер Слави Трифонов излезе
Коментари Харесай

Слави се впечатлил от руската журналистка Марина

Лидерът на ИТН и водещ Слави Трифонов излезе с позиция в поддръжка на съветската журналистка Марина Овсянникова, пробвала се да отвори очите на сънародниците си за кремълската агитация.

" Живеем в особени времена. Уверявам ви – нито се усещам влъхва, нито наставник. На всеки от нас му се случват разнообразни неща, само че пандемията, а в този момент и войната, ни се случва на всички. Всеки от нас би трябвало да демонстрира храброст, да взима сложни решения. Всеки ден. Просто подобен е животът. Но кой е предполагал, че ще има война? Тогава смелостта и сложните решения получават друга стойност.

Вчера гледах по малкия екран какво е направила Марина Овсянникова. Вероятно и вие сте гледали – редакторката в Първи канал на публичната съветска телевизия изскочи онлайн в новините, застана зад водещата и издигна транспарант с надпис: „ Спрете войната. Не вярвайте на пропагандата. Тук ви лъжат. Руснаците са против войната. “

" Въпросната Марина авансово е качила в интернет и свое видео, в което декларира, че това, което става в Украйна е закононарушение, че Русия е агресор и че тя самата изпитва позор, тъй като е разрешила да се зомбират руснаците с кремълската агитация ", написа Трифонов.

Къде ли е в този момент Марина? Никой не знае. Но всеки един от нас може да допусна къде е. Знаела ли е Марина какво ще й се случи, откакто направи това, което направи? Е, несъмнено, че е знаела. Обаче достолепието и това да си добър човек са по-големи и по-важни от страха.

На всеки от нас му се случват страшни неща и всеки от нас би трябвало да бъде самоуверен. Като Марина. Повярвайте ми, нито се усещам наставник, нито човек, който споделя на другите какво да вършат. Просто се впечатлих от тази Марина. И си помислих – аз бих ли го направил. А вие? ", пита задочно почитателите си Дългия.
ТЕМА преди 29 минути 121 преди 39 минути 185 преди 40 минути 737
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР