Лидерът на Има такъв народ и шоумен Слави Трифонов отново

...
Лидерът на Има такъв народ и шоумен Слави Трифонов отново
Коментари Харесай

Трифонов към избирателя: И с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев |

Лидерът на " ИТН " и шоумен Слави Трифонов още веднъж излезе с обява във Facebook по проблема с плагиатството на Петър Илиев.

В нея той се обръща към симпатизантите и участниците на " ИТН " с думите: " Ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев. Затова се постанова да бъдеш съвършен ".

Трифонов предизвестява, че не може да се произнесе дали номинирания от него за силов вицепремиер и вътрешен министър Илиев е плагиатствал, или не, " тъй като не сме експерти, нито сме виновни за нещо сходно ". Това през вчерашния ден направиха способените -  , предложи уволнението на преподавателя от Юридическия факултет и ректорът проф. Анастас Герджиков към този момент предприе стъпка в тази посока.

В поста си водачът на Има Такъв Народ омаловажава заключението на комисията - че са преписани десетки страници от труда на доцент Наталия Киселова - с думите, че " това е проблем, който, в случай че изобщо се е случил, е бил доста от дълго време ".

Давност за тези случаи обаче няма. А че се е случил, удостоверяват с имената си управлението и членовете на комисията.



Трифонов не беше единственият с изявление по тематиката през днешния ден. Бившият народен представител от Има Такъв Народ Филип Станев съобщи пред БНР, че Илиев носи отговорност за това, което е направил и в синхрон с Трифонов акцентира, че то е било доста обратно във времето. Това се е случило във време, когато ние даже не сме работили с него по референдума, добави той.

" Ако този проблем продължи да се развива, то той ще бъде решен от съд ", сподели още Станев, без да посочи кой кого ще съди, дали Илиев - Софийския университет, дали Има Такъв Народ ще бъдат страна, или има поради нещо трето.

Станев увери, че Има Такъв Народ стоят зад " своите хора ", само че нямат провиденческа мисъл, с цел да знаят по какъв начин ще се развият събитията или да могат да ревизират всичко за всеки.

Въпроса дали водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов ще бъде в партийните листи за парламентарния избор на 14 ноември Станев отклони по този начин: " Силно се надявам Татяна Дончева да не взе участие в листите на " Изправи се.БГ! Ние идваме! ".

По думите на сценариста " със Слави Трифонов даваме образец на останалите по какъв начин не е наложително партийният водач да бъде бащица на нацията - да застане отпред и да поведе към светлите съдбини. Без обединяване на нацията не може да се случи нищо положително, тъй като не може един човек да оправи нещата ". Сред " останалите " евентуално не попада ГЕРБ, чийто водач има същия метод към Народното събрание.

Станев предвижда, че Трифонов ще продължи да бъде " толкоз деен във Facebook ", както и че ще има промени в листите. Побърза да увери, че Има Такъв Народ няма проблем с кадровата политика.

Станев разяснява и думите на. Според него боксьорът е употребявал непристоен израз. " Не съм се почувствал афектиран, разбирам какво прави той - шоу. Може да съм направил сгрешен дрескод, за който скърбя, само че това не е било пренебрежение към страната и жителите. "  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР