Лидерът на Хизбула предупреди Саудитска Арабия да не влиза във

...
Лидерът на Хизбула предупреди Саудитска Арабия да не влиза във
Коментари Харесай

Хизбула: Иран ще унищожи Саудитска Арабия при война

Лидерът на " Хизбула " предизвести Саудитска Арабия да не влиза във война с Иран , тъй като ще бъде унищожена и прикани Рияд и Обединените арабски емирства да прекратят войната в Йемен вместо да купуват още системи за противовъздушна защита , осведоми " Ройтерс ".
 Иран плаши с
Иран плаши с " тотална война " при всевъзможен удар против Техеран

Напрежението в Близкия изток е извънредно високо

" Не залагайте на война против Иран, тъй като ще ви унищожат ", предизвести Хасан Насрала в тирада, излъчена по малкия екран. " Вашият дом е от стъкло и вашата стопанска система е направена от стъкло . Като стъклените градове в ОАЕ ", акцентира той.

По-рано през днешния ден ирански пълководец насочи опасност към Съединени американски щати, че Ислямската република може да отвърне при експанзия от Средиземно море до Индийския океан.
 Лидерът на Иран Хаменеи одобрил офанзивата по Саудитска Арабия
Лидерът на Иран Хаменеи одобрил офанзивата по Саудитска Арабия

Според информацията Хаменеи е одобрил офанзивата единствено при изискване, че бъде осъществена по подобен метод, че да се отхвърли иранско присъединяване

Пентагонът пък е показал пред президента Доналд Тръмп няколко военни разновидността за Иран.

Кризата в Близкия изток се задълбочи, откакто безпилотни самолети нападнаха рафинерии на " Сауди Арамко " в Саудитска Арабия предходната събота , което провокира отчасти прекъсване на производството на нефт. Въпреки че отговорност поеха шиитските бунтовници хуси , Съединени американски щати упрекват Иран за случая , само че Техеран изрично ги отхвърля като " безпочвени ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР