Лидерът на групата в Общинския съвет Николай Радев събра най-много

...
Лидерът на групата в Общинския съвет Николай Радев събра най-много
Коментари Харесай

Първата цел на БСП - балотаж

Лидерът на групата в Общинския съвет Николай Радев събра най-вече номинации за кадидат-кмет и за присъединяване в съветническата листа на провелите се районни конференции на Българска социалистическа партия в Пловдив. В рамките на седмица алените съумяха да отчетат резултатите от евроизборите, да повдигнат претенденти за локалния избор през есента и да начертаят стратегии по квартали.

След Радев на второ място по номинации за кмет на Община Пловдив е Минка Сърнешка от Обединението на дамите социалистки. На партийните конференции в „ Източен " и „ Тракия " се прокрадна и кандидатурата на президентския консултант Пламен Узунов.

„ Не съм получавал оферта и никой не е разговарял с мен. И аз чух, че са ме номинирали за кандидат-кмет, само че никой не ме е питал. Не знам по какъв начин по този начин са ме номинирали, без да ме познават. Изненадан съм, че някой се е сетил за мен. Аз не съм заявявал въобще такива планове ", съобщи Узунов пред „ Марица ".

Социалисти разясниха, че Николай Радев безапелационно се обрисува като най-вероятният кандидат-кмет. Аргументите в негова изгода са политическа подготвеност, изчерпателен опит в локалния парламент, умения да управлява и да отстоява публични позиции с математическа точност. Директорът на Пловдивската британска гимназия се гордее най-вече с триумфите на своите възпитаници - лауреати от голям брой национални и интернационалните надпревари и олимпиади по математика и информатика. Упорито има вяра, че възпитаниците му, осъществени и пръснати по света, един ден ще се завърнат в родината си.

„ А Пловдив има всички дадености да се трансформира в желано място за живеене ", безапелационен е Николай Радев, тъй като познава общинските предпоставки за това в елементи. Убеден е, че може да докара смяната в града на тепетата, защото в центъра на всяка негова концепция и деяние ще бъде индивидът.

„ Човекът като професионална реализация, като културна, просветителна и градоустройствена социализация, като здравна сигурност и социална протекция ", прецизира математикът управническия си логаритъм за Пловдив.

Необходимото, само че наложително изискване за превръщането на тези параметри в справедливи резултати съгласно него е политическата воля. „ Българска социалистическа партия постоянно е показвала своята угриженост към хората. С темперамент и геройство можем да превърнем думите в каузи ", уверен е Николай Радев.

Окончателното решение на пловдивски терен ще бъде взето на градската конференция на Българска социалистическа партия, която ще се организира на 7 септември, събота, от 10 часа в зала „ България " на панаира.

Програмата на делегатите планува разбор на евроизборите, приемане на предизборна платформа за локалните избори и нареждане на съветническата. Форумът единствено ще утвърди кандидатурите за районни кметове, излъчени от районните конференции. Според регионалния водач на социалистите Георги Гергов първата цел на вота в Пловдив е претендентът на Българска социалистическа партия да стигне до балотажа. " Нека ние си свършим нашата работа, а след това народът ще реши ", разяснява Гергов пред " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР