Лидерът на групата на Plaid Cymru в съвета, д-р Иън

...
Лидерът на групата на Plaid Cymru в съвета, д-р Иън
Коментари Харесай

Съветът на Vale of Glamorgan харчи 2,7 милиона паунда за автобусен център без автобуси

Лидерът на групата на Plaid Cymru в съвета, доктор Иън Джонсън, сподели пред Sky News, че обстановката е „ сюрреалистична “.

" За съжаление… долината на Гламорган откри, че нито една от локалните автобусни компании не желае да предложи услуга, която стопира на новата автогара, възелът на публичния превоз “, сподели той.

Въпреки че призна, че „ нужда " от продан, доктор Джонсън сподели, че съветът е бил оставен в " много глупавата обстановка да похарчи съвсем £3 милиона за автогара без рейсове ".

" Сайтът не може да се употребява за нещо друго, похарчихме £3 милиона, с цел да го превърнем в автогара “, добави доктор Джонсън.

„ Това, от което се нуждаем, са рейсове, които ще употребяват това място. Да се ​​надяваме, че съветът ще откри метод от тази обстановка, тъй като е много неловко за всички сега. "

Преподавател от университета Рексам беше „ уволнен “, откакто сподели, че двуезичните пътни знаци са „ рискови “

Местният автобусен оператор Adventure Travel в началото трябваше да спре услугите на възела Barry, само че по-късно анулира тези проекти, съгласно доктор Джонсън.

Cardiff Bus също не включваше услуга, обаждаща се до прекъсването в неотдавна оповестения есенен график.

Министърът на превоза в сянка на уелските консерватори в Senedd, Наташа Асгар, сподели, че не е сюрпризирана „ от глупостта на тази обстановка “.

< p> " Пари се хвърлят в планове с дребен контрол и безапелационна липса на дълготрайно обмисляне ", добави тя.

Говорител на Съвета на Vale of Glamorgan сподели, че възелът Barry Dock обезпечава автобусни спирки, стоянка за таксита и навеси за колела около жп гарата, с точки за зареждане на електрически коли, които също би трябвало да бъдат свързани скоро.

Говорителят добави, че планът е бил приключен в „ доста сложен миг за автобусната промишленост “.

Прочетете още от Sky News:
Призивът за референдум за увеличение на членовете на Senedd е уволнен
Университетски учител е „ уволнен “, тъй като е оповестил двуезичните пътни знаци за „ рискови “

„ Намаляването на държавното финансиране, пониженият брой пасажери след пандемията и дефицитът на водачи способстваха за намаляването на автобусните услуги “, сподели представителят.

„ В кратковременен проект новото възли ще да се употребява за услуги за замяна на железопътен превоз на Уелс, до момента в който се подхващат надстройки на локалната влакова мрежа.

„ Съветът също по този начин разисква с локалните снабдители на рейсове, с цел да види дали новото възли може да бъде включено във всички съществуващи направления. "

Съветът споделя, че чака кръстовището „ да влезе в постоянна приложимост ", когато бъдат приключени новите жилищни здания в региона.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР