Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев е осъден на

...
Лидерът на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев е осъден на
Коментари Харесай

Лидерът на БОЕЦ е осъден ефективно за нападение над журналисти

Лидерът на гражданско съдружие БОЕЦ Георги Георгиев е наказан на 5 месеца затвор с 3 години изпитателен период поради нахлуване над публицисти, разкри самият той пред.
Още по тематиката
" Преди минути Видинският съд ме осъди на 5 месеца затвор, 3 години изпитателен период, тъй като през 2019 година опазих брачната половинка си и себе си от нападението на три мутри, които в продължение на три дни тормозеха фамилията ми, представяйки се за публицисти. Разбира се, ще апелирам ", съобщи Георгиев. Той засяга стълкновението си с кореспонденти от " Канал 3 ", който след това се преименува на " Novanews ".

Сдружението на Георги Георгиев, който е някогашен член на ГЕРБ-Видин, провежда в сряда пред Народното събрание митинг под наслов " Да на смяната, не на подмяната ". " По време на летните митинги БОЕЦ отстояваше претенции, за които години наред сме се борили, само че виждаме, че след изборите има оттегляне по тях - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, така наречен чугунено болшинство, няма да разреши да се случат промените в правосъдната система и в Изборния кодекс. Това стана ясно единствено за няколко дни - при гласуването в Народно събрание за чуването на основния прокурор Иван Гешев и при гласуването за електронен избор при смяна на Изборния кодекс ".

По думите му тежките промени не могат да се случат в този момент, тъй като " към момента е тежка мощта на статуквото ". Според Георгиев няма да може да се сформира държавно управление от партиите в 45-ото Народно заседание и ще се върви към предварителни избори.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР