Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова ще обжалва

...
Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ Мая Манолова ще обжалва
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще обжалвам, дотогава оставям Бойко Борисов да трепери, като ме чуе |

Лидерът на гражданската платформа " Изправи се.БГ " Мая Манолова ще апелира на Софийския областен съд, което я осъжда за уронване на престижа на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Манолова изяснява във фейсбук профила си, че е подготвена да заплаща за истината, с цел да не заплащат хората за неспособно ръководство. 

Тя припомня, че към този момент е осъждала Бойко Борисов за неговите клюки и неистини и го приканва да не бърза да се радва на сегашната си победа.

Ето и цялостния текст на известието: 

Борисов бил удовлетворен, че ме осъдил за изказванието, че е " нахален ". Решението, несъмнено, не е дефинитивно. Но за мен истината няма цена, оставям на вас да прецените, дали Борисов е нахален. Готова съм да заплащам за истината, с цел да не заплащат хората за неспособно ръководство.

Разбира се, ще апелирам, а дотогава оставям Борисов да " трепери " като ме чуе да приказвам, както настояват очевидците по делото - двамата " piar Boiko ".

А той да не бърза да се радва, тъй като аз към този момент го осъдих още преди половин година за неговите неистини и клюки.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР