Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ! Мая Манолова осъди бившия

...
Лидерът на гражданската платформа Изправи се.БГ! Мая Манолова осъди бившия
Коментари Харесай

Мая Манолова осъди Бойко Борисов за клевета |

Лидерът на гражданската платформа " Изправи се.БГ! " Мая Манолова осъди някогашния министър председател Бойко Борисов за клюка за сумата от 10 000 лева Решението на Софийския градски съд не е дефинитивно и може да се апелира.

Поводът за желае на Манолова са обвиняванията на Борисов в сговаряне сред нея и роми от Волуяк, които да компрометират ГЕРБ на кметския избор. Те бяха отправени в ефира на бТВ на 1 ноември 2019 година

Тогава Борисов разгласи следното: " Възмутен човек, който е при тях (в щаба на Манолова) и ги слуша, ми сподели, че може да попитате - Снощи към 19:30-19:40 ч. във Волуяк дали госпожа Манолова е правила там среща с ромите да прави такива уйдурми...Снощи по негови думи към 19:30-19:40 ч., подмолно, чакали са я на Волуяк и отишла да се спазарява с кои роми да излязат и да кажат: " ГЕРБ ми платиха, Фандъкова ми заплати, с цел да гласуваме за нея ".

Бойко Борисов добавя още, че " там братя Галеви са ѝ помогнали много през ромските водачи. Направихме по този начин, че да ги търсим с алена бюлетина.
Но това не значи, че извън някъде нямат въздействие върху ромските водачи. И няма да ме учуди в случай че и на първия тур са правили сходни магарии ”.

Като доказателства някогашният омбудсман ползва и медийна обява, в която дейностите й са избрани като " новия Костинброд на Мая ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР