Лидерът на ГЕРБ знаеше, че Владислав Горанов ще е в

...
Лидерът на ГЕРБ знаеше, че Владислав Горанов ще е в
Коментари Харесай

Томислав Дончев разкри: Борисов знаеше, че Горанов ще е в списъка "Магнитски"

" Лидерът на ГЕРБ знаеше, че Владислав Горанов ще е в листата " Магнитски ". Не мисля, че на Владислав Горанов му е казано авансово ". Това съобщи пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. 
" Нашата памет е добра. Фактите са такива. Кой е отговорен – би трябвало да кажат българските институции. Горанов сподели, че нееднократно е давал пояснения пред българските органи. За процесуалните дейности не мога да приказвам, тъй като не знам ", добави той.

" В годините обратно сме се разделяли с хора даже и единствено при изникнали подозрения. В политическия живот най-важно е доверието ", уточни Дончев.

Бившият народен представител беше безапелационен, че ГЕРБ ще направи всичко допустимо " България да има титулярно, рационално, грамотно и работещо държавно управление ".

" От две години като общество и политическа система не можем да преследваме националните цели. Те не се свеждат единствено до еврозоната и Шенген, а включва и модернизацията на страната, икономическо развиване, понижаване на обществените разлики. Това е по този начин, тъй като политиката се свежда до " перманентния скандал ". Политиката е инструмент за ръководство на обществото и институциите, с цел да се реализиран цели ", сподели още той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР