Лидерът на ГЕРБ захапа Корнелия Нинова и Васил Божков.На моменти

...
Лидерът на ГЕРБ захапа Корнелия Нинова и Васил Божков.На моменти
Коментари Харесай

Борисов: Нинова и Божков, като няма какво да кажат, казват Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ захапа Корнелия Нинова и Васил Божков.

На моменти излизаше отвън границите на действителностите. Искам да припомня, че партия ГЕРБ беше основана да извади Българска социалистическа партия от властта. За кой модел приказва госпожа Нинова, белким ни е победила на парламентарни избори, с цел да има право да дава такива оценки? Айде малко да се вземем в ръце! Имам прелестни връзки с Янаки Стоилов - той е прелестен експерт, само че откогато се помня е бил от Българска социалистическа партия. С кои очи тя излиза и споделя, че ГЕРБ не може? Филип Димитров - министър председателят на синя България, е парламентарен арбитър. Това сподели пред публицисти водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след като Десислава Атанасова бе определена за парламентарен арбитър. 

" В Народното събрание хората би трябвало да вършат политики, не да се вършат на бабаити. когато си млад, вървиш и се риташ по залите, в този момент е напълно друго занятие тук ", разяснява той дебата в зала, който по думите му на моменти е излизал отвън нормите на възпитание. 

Според него, мандатът им би трябвало да е 9-годишен.

" Има разделяне на управляващите. Никой не оспорва неговите. За нищо не е неодобрен от страна на ГЕРБ ", сподели Борисов във връзка разновидността Радев да спъне Атанасова при клетвата за парламентарен арбитър, написа novini.bg.

" Какво ме интересува какво е споделил Божков? Корнелия Нинова и Божков, като няма какво да кажат, споделят " Бойко Борисов ". Това към този момент е безсрамие ", сподели още водачът на ГЕРБ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР