Лидерът на ГЕРБ в Сандански Стоян Стоев влезе днес в

...
Лидерът на ГЕРБ в Сандански Стоян Стоев влезе днес в
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Сандански Стоян Стоев отнесе тежките проблеми на Спешния център в парламента, връчва писмо на проф. К. Ангелов 

Лидерът на ГЕРБ в Сандански Стоян Стоев влезе през днешния ден в Народното събрание с писмо от Спешен център -Сандански, в което медиците от центъра разказват тежките си проблеми. Хората, които обслужват града, 52 села и в обособени случаи и община Струмяни имат крещяща потребност от коли за спешна помощ, работят с амортизирани, част от които скоро ще излязат отвън строя.

Преди дни Стоев се срещнал с медиците, които споделили с него проблемите си и му връчили писмото, в което в детайли разказват потребностите си. Доведени до обезсърчение работещите в незабавния център се надяват на бързи ограничения от страна на ръководещите.

В писмото си, наред с многото изброени проблеми, те описват, по какъв начин от Благоевград им изпратили трупна кола за спешна помощ за транспортиране на пациентите, а новата кола за спешна помощ, която е била предопределена за Спешен център- Сандански е оставена в Благоевград, с цел да се употребява за трупна. Старата кола за спешна помощ ще обслужва живи хора, а новата -трупове. Парадокс, с който Стоев ще запознае депутатите от Политическа партия ГЕРБ и здравното министерство.

" В момента съм в Народното събрание, очаквам да внеса писмото до професор К. Ангелов, който е доста добре осведомен с проблемите на незабавния център в града ни, сподели през днешния ден за Struma. com Стоян Стоев, заел се да помогне на медиците, рашавайки най-малко част от тежките им проблеми.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР