Лидерът на ГЕРБ се възмути на коментара на Костов Вчера

...
Лидерът на ГЕРБ се възмути на коментара на Костов Вчера
Коментари Харесай

Борисов обяви, че сглобката не съществува, решават какво ще е бъдещето на кабинета след балотажа

Лидерът на ГЕРБ се възмути на коментара на Костов

" Вчера Министерският съвет с премиера Денков дали своят вот за " Страйкър " -ите без да има решение на Народното събрание. С това си гласоподаване ще ни вкарат в подобен юридически проблем, че не е истина. Навсякъде мърсуват с всевъзможни партии и обединения, единствено и единствено да е против нас ". Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ловеч, представен от БГНЕС.

" И с цел да спрат спекулациите, щото чух и че Иван Костов приказвал по тази тематика, истината е, че доста преди изборите за София предложихме на ПП-ДБ да се издигне претендент, друг от родата на Движение за права и свободи, и ГЕРБ да не издига претендент. На Кирил Петков му предложих да се кандидатира той, и ние няма да издигнем претендент. Какво е това в този момент - ГЕРБ подкрепяли човек на Путин, що за нелепости?

Самият Иван Костов преди време произнесе фразата " Ще гласоподавам, само че с омерзение "! И освен това - ПП-ДБ отиват и приказват по малките екрани неща, които няма да станат. Как по този начин ГЕРБ били отговорни за това, че техен зам.-министър отива и с персоналния си телефон снима кода на машините. Представете си, господин Атанасов, че аз отида и фотографирам кода с телефона си, вие ще извършите ли избори все пак? Защо ние да сме отговорни? ", попита водачът на ГЕРБ.

" Ето, в този момент ПП-ДБ си има доста ортаци в другите партии, когато Корнелия беше министър, изнесохме най-вече оръжия за Украйна. Така че - да си мерят приказките.

За мен сглобката сега не съществува! След неделя ще мислим какво да вършим ", добави Борисов.

" Сами си неодобряват вътрешния министър, - слушам, че върви с защита, тъй като бил плашен от техните депутати ", възмути се още водачът на ГЕРБ. С проруските си партии бранят Лукойл с всичките си средства, а бензинът към този момент стига 3 лева Ще излезе, че без дерогация страните имат по-евтин нефт.

Забравят, че би трябвало в сряда да сме в Народно събрание, а с това си безпринципно против ГЕРБ държание, не знам по какъв начин ще работим. Тепърва ще им гледаме сеира. Вече най-малко знам в кои партии са им приятелите, и по какъв начин се завират по вили и кръчмета с тях.

Може би в сряда ще създадем общонационално заседание на ГЕРБ, с цел да забележим да продължим ли да работим дружно ", сподели още Борисов.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР