Лидерът на ГЕРБ се скара на журналисти, които искаха да

...
Лидерът на ГЕРБ се скара на журналисти, които искаха да
Коментари Харесай

Бойко Борисов обяви кандидат-кмета на Пловдив, но още мълчи за София

Лидерът на ГЕРБ се скара на публицисти, които желаеха да схванат дали Антон Хекимян ще е претендентът за столицата

Костадин Димитров, досегашният кмет на " Тракия ", е претендентът за кмет на Пловдив на ГЕРБ. Това заяви преди минути водачът на партията Бойко Борисов на брифинг в Града под тепетата.

" Гарантирам, че при едни положителни резултати това, че участваме в сглобката, ще ни даде опция най-много да оказваме въздействие и да оказваме помощ на град Пловдив, общината има потребност от дофинансиране, изключително след ротацията ", съобщи Борисов и добави, че ГЕРБ-СДС ще поддържа претенденти на ПП-ДБ на балотаж, където те стигат до втори тур.

Лидерърът на партията се скара на публицисти, които желаеха да схванат кого ще издигне за борбата за кметския стол в София.

" Ще оповестя претендента за кмет на София, когато си отида в столицата, не е редно да го оповестя в Пловдив ", акцентира Борисов. 

Днес сигурно няма да се разгласи претендентът за София, само че по неофициална информация това е журналистът Антон Хекимян, който през вчерашния ден изненадващо разгласи, че напуща bTV.

Представени бяха и претендентите за районни кметове, както и листите на партията за общински съветници в града.

Припомняме, че в последните дни имената на претендентите на ГЕРБ за София и Пловдив не бяха оповестени обществено, макар че водачът на партията бе питан няколко пъти, само че той отхвърляше да ги разгласи, както това направи доста по-рано с останалите по-големи градове в страната.

На днешната конференция участваха и досегашният регионален ръководител на ГЕРБ - Пловдив град Иван Тотев и сегашният Димитър Колев. Сред участниците бяха и други известни представители на локалната конструкция в Пловдив, сегашни районни кметове, общински съветници, заместник-кметове, народни представители.

На място бе и самостоятелният общински консултант Слави Георгиев, който е под номер 9 в листата на ГЕРБ от гражданска квота. Още с идването си Борисов се поздрави с Костадин Димитров и Иван Тотев.

Костадин ДИМИТРОВ е роден на 5 юни 1975 година в Пловдив. Завършил е математика в ПУ “Паисий Хилендарски ”. Работил е в частния бранш. Вицепрезидент е на Българската федерация по таекуон-до ITF. Дългогодишен треньор и състезател.

Бил е шест месеца зам.-кмет на регион “Централен ”, а от ноември 2011 година е кмет на “Тракия ”. На локалните избори през есента на 2019 година завоюва трети мандат на първи тур. Семеен, с две деца.

Ето какво споделя Димитров:

Радвам се, че съм съдействал за прелестните взаимоотношения сред жителите на „ Тракия “ и съм оказал помощ да се случи магията на добросъседството
Насочихме напъните си тази година в микрорайон А7 – асфалтирахме улици, изградихме нови тротоари, паркинги и алеи пред блокове №№.96, 84,82
Направихме неповторимо игрище за баскетбол, футбол и хандбал до бл. 217, построява се нова детска градина до бл. 126
Фестивалите в парковете „ Лаута “ и „ 2019 “ се трансформират в традиция, създадохме самодейността „ Пейка с обръщение “ и към този момент са инсталирани над 400 пейки с неповторими текстове в региона
Засадихме близо 500 дръвчета в парк „ Кан Крум “, а нова детска площадка с най-големия въжен тролей събира доста малчугани
2023-а е знакова за региона и ще организираме поредност от събития под мотото „ 50 години „ Тракия “, започваме още в понеделник със среща с Христо Стоичков
Реката, тепетата, Пощата са единствено част от проблемите в Пловдив, които би трябвало да бъдат решени
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР