Лидерът на ГЕРБ се е разположил на мястото, което бе

...
Лидерът на ГЕРБ се е разположил на мястото, което бе
Коментари Харесай

Бойко Борисов се настани в кабинета на Тодор Живков

Лидерът на ГЕРБ се е разположил на мястото, което бе употребявано от дългогодишния централен секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Тодор Живков

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в остарелия кабинет на Тодор Живков в някогашния Партиен дом, заяви уеб сайтът Oфнюз.бг. Кабинетът на Бойко Борисов се намира на втория етаж, където са и стаите на парламентарните групи и на водачите им. 

Борисов се е разположил в най-големия кабинет, където е работил дългогодишният общоприет секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Тодор Живков. Кабинетът му се намира в обособен кулоар от другите на втория етаж, където се намира и пленарната зала.

До дясната врата има табелка " Бойко Борисов - ръководител на комисията по външна политика ", само че някогашните кабинети на Живков са огромни и обгръщат пространството и зад двете порти на фотографията.
 Зад тези порти има различен кулоар и там е новият кабинет на водача на Политическа партия ГЕРБ
Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова до неотдавна е употребила кабинета, намиращ се по диагонал на тези на Живков. Наскоро обаче тя се е преместила, защото тази стая е обособена в нещо като приемна на ГЕРБ за значими срещи.

На по-малко от 10 метра от кабинета на Борисов се намира кабинетът на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той е ситуиран в края на по-тесния кулоар, където се намират стаите на останалите парламентарни групи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР