Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви в кулоарите на парламента,

...
Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов заяви в кулоарите на парламента,
Коментари Харесай

Борисов каза дали ще направи коалиция с БСП и ДПС ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов съобщи в коридорите на Народното събрание, че още през вчерашния ден няколко пъти е повторил, че коалиция с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия няма да прави.

" Има Такъв Народ бяха първите, които използваха думата чегъртане. Казах, че против безотговорността на ПП-ДБ, личностите в Народното събрание, не партиите, би трябвало да вземат решение дали ще се отиде на избори или не ", съобщи Борисов.

" 30 дни взимаме заплати и нула работа сме свършили, идващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, които са последващи избори. Пожелавам на президента Радев да бъде жив и здрав, тъй като дълго ще ръководи, и е последното избавление на българите сега. Това го споделям на Христо Иванов, Атанас Атанасов и на всички тези, които стоят встрани от ДБ-та, срамят се от ПП-та, само че мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо в локалната власт ”, сподели още Борисов. “Аз съм безапелационен - или персони, които за един месец даже, за три месеца, само че няма да позволи да ми се залепи етикет. Тези, които управляваха и с Българска социалистическа партия, и с Има Такъв Народ, са Политическа партия ", сподели още Борисов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР