Лидерът на ГЕРБ призова служебния кабинет да обяви финансовото състояние

...
Лидерът на ГЕРБ призова служебния кабинет да обяви финансовото състояние
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хората очакват от нас да кажем „Стъпваме здраво и ще ви извадим от кризата

Лидерът на ГЕРБ прикани служебния кабинет да разгласи финансовото положение на държавата​ преди изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска преди изборите служебният кабинет да разгласи какво е финансовото положение на страната. Целта е партиите да са наясно с бюджета преди да влязат в договаряния за сформиране на постоянно ръководство на страната.

„ И президентът Радев, и финансовият министър, са длъжни да извадят положението на бюджета, тъй като съгласно мен потреблението се е сринало, а дефицитите са 7 - 8%. Хората чакат от нас да кажем „ Стъпваме крепко и ще ви извадим от рецесията ”, разясни той.

Ето какво написа още Бойко Борисов във фейсбук:

" Президентът Радев и финансовата министърка са длъжни да извадят действителното положение на бюджета. Инфлацията е чудовищна. Цените летят нагоре. Спекулата процъфтява. Какво евро чакаме откакто Асен Василев помпаше инфлацията?

Къде са тези 600 вложителя? Къде са електрическите автомобили? Къде са мостовете и самолетите до Скопие? Нали такива неща обещаваха Кирил Петков и Асен Василев.

Пътят до Видин щеше да е подготвен от дълго време, в случай че управляваше ГЕРБ. 2 години нито стотинка не е усвоена по европейските еврофондове. Хаос, съсипия, застой! Общините са в такава невъзможност, че даже не могат да си платят уличното осветяване ".
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР