Лидерът на ГЕРБ привлече вниманието върху себе си с това,

...
Лидерът на ГЕРБ привлече вниманието върху себе си с това,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ е за санкциите срещу Русия

Лидерът на ГЕРБ притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

С големи старания успяхме да приемем закони, които да диверсифицират горивото за двата ни нуклеарни реактора, тъй че да се откъснем от нуклеарната взаимозависимост. Беше признат закон, с който да се закупят два реактора. Работим интензивно по този въпрос. ГЕРБ е " за " глобите против Русия, само че за бързо строителство на мощности. 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг.

" Бе признат закон, с който да се купят 2 реактора, американско произвеждане, с една от най-хубавите технологии, с цел да може до момента в който изтече 5-и и 6-и блок на Козлодуй, да сме построили нова мощ ", съобщи той и предложи да се работи за междуправителствено съглашение със Съединени американски щати, с цел да се дефинира финансирането на нови блокове.

" Вчера бяха " Уестингхаус " и работим интензивно, в случай че има наказания към Русия, да ги подкрепим, само че да сме си построили мощности ", сподели Борисов, представен от " 24 часа ". Той се закани, в случай че това не го направи служебното държавно управление, да го създадат ГЕРБ след 2 април.   

Борисов вижда допустима коалиция с " 4 евроатоланчески партии, в случай че влезе и " Възхода " ставаме 5 ", визирайки Демократична България, Движение за права и свободи и Политическа партия, които взели участие малко в някои решения на предния парламент.

" Чисто евроатлантически. Подписваме или се договаряме пред обществото какво ще вършим ", настоя Борисов. 

" Демокрацията изисква да се съобразиш с тези, които са най-вече. Вместо да клечим по студа, да се договорим и да създадем държавно управление ", настоя той, като прогнозира, че може да стане същата война в общинските препоръки, а " дребни бизнес партии да накланят везните и  да стават бели, тъй като няма виновни. "   
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР