Лидерът на ГЕРБ обяви как може да бъде съставен кабинет.Резултатите

...
Лидерът на ГЕРБ обяви как може да бъде съставен кабинет.Резултатите
Коментари Харесай

От последните минути! Борисов реши за Правителството!

Лидерът на ГЕРБ разгласи по какъв начин може да бъде формиран кабинет.

Резултатите от гласуванията на " Продължаваме промяната " будят страховито неразбиране в доста техни поддръжници. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг в централата на партията, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

" Много съм благополучен, че Европейски Съюз и НАТО бяха подкрепени с голямо болшинство. За еврозоната 157 " за “ – ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, Демократична България, Движение за права и свободи и " Да, България “. Четворна коалиция подкрепяща участието ни в двата съюза “, заяви той.

" Антикорупционна коалиция - ГЕРБ,БСП, Движение за права и свободи, Демократична България, " Български напредък “ - признати в правна комисия и двата закона на Политическа партия и на Министерския съвет. Огромна антикорупционна коалиция. Тук буди неразбиране – " Продължаваме промяната “ не вземат участие в правна комисия по техния закон, а в комисията за Министерство на вътрешните работи, господин Петков предлага да не се преглежда въобще. Сиреч - главната им опорка в предизборната акция я заличих с един размах “, посочи Борисов. 

Той благодари, че " не се е случило най-лошото ". „ Моята орис Господ ми я начерта, имам прелестна внучка и не се случи най-лошото. Но ако се беше случило тогава, до момента в който детето беше бременно, прошка нямаше да има за никого. Бях се заклел в това! Пощада за никого! ", избухна той. 

Той разяснява и военната помощ за Украйна.

“Украинското знаме седи от първия ден в централата на ГЕРБ. Огромно болшинство, голяма коалиция - 175 " за ". Тук също буди неразбиране, че единствено 44 депутата от Политическа партия са го подкрепили. " Против " обединението " Възраждане " – Българска социалистическа партия “, изясни Борисов.

" Втората част на ескадрилата F-16, която ни дава пълноправно присъединяване с един от най-модерните самолети на въоръжение в НАТО при нашите съседи, също голяма поддръжка. От " Продължаваме промяната “ са 33, които поддържат от 53. И все пак обединението е голяма. Против - Асен Василев. Хубава работа - този, който заплашваше с Магнитски всички. Много са ми забавни десните и демократичните, всички, които живееха с илюзията, че " Продължаваме промяната “ е проамериканска и проевропейска партия. Резултатите будят страховито неразбиране в доста техни поддръжници “, посочи водачът на ГЕРБ.

“Трябва да съставим държавно управление, народът се измори от избори. Ако не стане с първите два мандата, би трябвало да опитаме с трети. Дори би трябвало да се приказва с президента, с цел да съставим държавно управление с третия мандат ", акцентира Борисов, пише burgas24.bg.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР