Лидерът на ГЕРБ обяви и че хората гласуват за него,

...
Лидерът на ГЕРБ обяви и че хората гласуват за него,
Коментари Харесай

Лъжите на Борисов: “Фалиращ” завод се оказа с печалба от 75 милиона лева

Лидерът на ГЕРБ разгласи и че хората гласоподават за него, тъй като в никакъв случай не лъже

Лъжите на Борисов, епизод следващ: “фалиращ” цех се оказа със 75 милиона лв. облага. Поредното включване онлайн на някогашния министър председател Бойко Борисов беше от Димитровград. Там по думите му, цех за торове е пред банкрут. Виновни, естествено, са от “Промяната”. В същото живо включване водачът на ГЕРБ разгласи и че хората гласоподават за него, тъй като в никакъв случай не лъже. Твърдение, което е надалеч от действителността.

Заводът “Неохим”

Най-големият цех за торове в България “Неохим” се намира в Димитровград. Негов притежател е Стефан Димитров – някогашен кандидат-депутат от ГЕРБ, както пишат локални медии. Може би тъкмо това е причина Борисов да избере за локация на следващото си “ексклузивно” включване тъкмо този цех (виждате го във видеото)

Уви, разминаването в думите на Борисов по отношение на заявеното финансово положение на завода е явно. Вместо “изправен пред фалит” заводът бележи рекордна облага от над 75 милиона лв., както можете да видите по-долу:

Пред родения в Димитровград политик Владислав Панев притежателят на завода споделил, че тази година даже няма да затваря предприятието за ремонт, както се е случвало нормално през лятото. Наистина е ударен от цената на газа, само че е надалеч от банкрут, написа Панев във.

Ясно е, че предизборната акция у нас не е серпантина от година. Ясно е, че по време на акция политиците са склонни много да лъжат. Но, уважаеми претенденти за власт, не използвайте толкоз лесни за доказване неистини и операции. Не за друго, само че няма логичност след плоски неистини да очаквате народът да ви гласоподава доверие, написа в собствен коментар.

А сякаш се борите за това доверие, нали по този начин?
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР