Лидерът на ГЕРБ, коалиционен партньор в кабинета Денков“, призна, че

...
Лидерът на ГЕРБ, коалиционен партньор в кабинета Денков“, призна, че
Коментари Харесай

„На практика“: ДПС също е част от управляващата коалиция

Лидерът на ГЕРБ, съдружен сътрудник в кабинета „ Денков “, призна, че Движение за права и свободи също е част от ръководещата коалиция. Политическа партия и Демократична България по всякакъв начин се пробват да заобикалят думата „ коалиция “, с която да дефинират взаимното си ръководство от ГЕРБ, което е подкрепяно във всички гласувания и от Движение за права и свободи.

Сега Борисов обаче освен дефинира това взаимно ръководство като „ коалиция “, само че включва в нея и Движение за права и свободи, неофициален водач на което е глобеният по световния закон „ Магнитски “ Делян Пеевски.

„ На процедура да “, отговори в резюме Борисов при журналистически въпрос дали Движение за права и свободи е част от ръководещата настройка.

Ние, не-коалицията, което към този момент стартира да става смешно, тъй като не дава отговор на истината. По-реална коалиция няма по какъв начин да имаме “, сподели водачът на ГЕРБ.

Предстои подписването на някакъв тип управнически документ, който от ПП-ДБ упорстват да не бъде именуван „ съдружно съглашение “. Днес обаче Борисов отхвърли да удостовери, дали скоро ще стане факт.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР