Лидерът на ГЕРБ и неговият екип днес са на лятната

...
Лидерът на ГЕРБ и неговият екип днес са на лятната
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред ГЕРБ-Жени: Русия е агресор, тя е извършила инвазия на територията на Украйна

Лидерът на ГЕРБ и неговият екип през днешния ден са на лятната академия на ГЕРБ-Жени в Албена, в която вземат участие 180 делегатки.
" Днес се намираме в редица рецесии - здравна, икономическа, политическа, само че и ценностни рецесии. Тук сме в обстановка, в която страната се раздира от противоборство и експанзия. Обществото се раздира от ненавист ", сподели ръководителят на ГЕРБ-Жени Екатерина Йорданова.
" Тук сме да се включваме в спасението на децата, фамилиите и общностите. Ние с нашия водач сме обречени да върнем устойчивото развиване на България ", добави тя.
Лидеръ на ГЕРБ направи безпощадна рецензия на държавното управление на Кирил Петков. " Гледах Кирил Петков в " Панорама " нощес. Ако и аз продължа в тази посока, това е контрапродуктивно за страната. От всичко, което през вчерашния ден се случи, мога да разясня заклинанията на политическите партии - без този или оня. Вкараха ни три пъти в цикъл на избори, ще ни вкарат и отсега нататък. Бях срещу избор на съмнение, не че не го заслужават -кражбите и корупцията са в небивали размери. Горивата са с 1 лева нагоре. Българите го схващат. Не може да се осъществят към 300 млн. облага плюс 100 млн. от медиатори и да обвиняваш другите. Коалицията се разпадна, тъй като беше безусловно безпринципна ", сподели водачът на ГЕРБ.
" Когато Слави Трифонов говореше против ГЕРБ, Има Такъв Народ бяха любимците. 4-те партии си гласоподаваха бюджета. А пред Народно събрание обясняваха с Движение за права и свободи и Възраждане сме нова коалиция. Председятелят на Народно събрание се държи надменно. Нали бяхте за парламентаризъм! Излизат няколко десетки души и споделят - ние сме за бъдещето. Бъдете си – ние не желаеме да плащаме безценен газ ", заключи някогашният министър председател.
" Сложили си една маска " Борци против корупцията ". Била продоволствена рецесия. Ако беше ГЕРБ в ръководството, нямаше да из разреша да вдигнат цената на топа. Защото и миньорите, и АЕЦ-а е български. Защото, в случай че имате дете, би трябвало да му вържете на ръчичката 40 хиляди лева за дълг ", добави Борисов.
" Нашите разграничителни линии ще бъдат кардинални. А не дали одобрявам Христо Иванов. За нас гласоподават най-вече. По активността на партиите ще ги познаем. Те вкараха бюджет без тригодишната рамкова прогноза. Усещат, че ще си вървят, и желаят да оставят служебното държавно управление без пари. Кризата занапред идва. ГЕРБ - тази партия е съградена от мене. Все едно къща от гола поляна, акцентира Бойко Борисов.
" Разширяването на Европейски Съюз - уверени сме, че това би трябвало да се случи. И Украйна, и Молдова, и Северна Македония. Подписахме контракт за добросъседство, който приветстваха от целия свят. За страдание, вместо това да се надгради, ние още веднъж се впуснахме да си литкаме със самолетчета. И вместо да заловен бика за рогата и в този момент в сряда да приветстваме разширението, Петков подведе нашите евроатлантически сътрудници. И блокира процеса като го хвърля на Народното събрание. Той бяха в стрес и упор и се крие за Народно събрание, тъй като не може нищо да придвижи, обвързвано въс Северна Македония ", разясни Борисов.

Русия е агресор, тя е направила инвазия на територията на Украйна, изрично съобщи някогашният министър-председател.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР