Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов видя нова

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов видя нова
Коментари Харесай

Борисов видя нова коалиция

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов видя нова коалиция в Народното събрание - “Лукойл ”. Това стана ясно на брифинг, даден в партийната централа, откакто на първо четене в енергийна комисия бе отхвърлено предлагането на ГЕРБ да се върне един лев на българските консуматори от елементарната нафта и бензина А95, написа.

Пред ФрогНюз Илиян Василев съобщи, че на процедура предлагането на ГЕРБ не работи механически и има доста дефекти и са отхвърлени по политически аргументи. 

" Предложението на Политическа партия е на Асен Василев. Делян Добрев е контра на всичко, което той вкарва ", разяснява още той. 

" Искам да благодаря на сътрудниците от " Да, България “ и Движение за права и свободи. За следващ път евроатлантическите партии се откроиха - от една страна ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, " Да, България “ и Движение за права и свободи, от другата – партиите на " Лукойл “, които към този момент 1 година, милиарди изтичат от България в посока тези компании “, добави Борисов и изрази вяра тези спънки да бъдат преодолени в зала.

" Това са четирите проруски партии. Те не престават да желаят милиарди долари да изтичат през " Газпром " и " Лукойл " за войната, която Путин води в Украйна ", добави още водачът на ГЕРБ. 

“Тезата, че не могат да работят с различен с изключение на с съветски нефт и че ще затворят в случай че не е подобен, сами потвърждават че не е правилно ”, отсече Делян Добрев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР