Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов стигна дотам,

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов стигна дотам,
Коментари Харесай

``В Украйна има само един агресор - Путин. У нас са двама - Киро и Асен`` - Политика

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов стигна до такава степен, че съпостави водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев с съветския президент Владимир Путин. Днес той бе на предизборна обиколка в Поморие.

" В Украйна ще е по-ниска инфлацията, тъй като те имат единствено един агресор - Путин. Ние тук имаме двама - Киро и Асен. (...) Не чаках толкоз да са счупили страната. Ако народът знае действително какво са правили тези хора, какво са предизвикали, то е счупено, та счупено. Изборите ще си дойдат и ще минат. Въпросът е по какъв начин да стабилизираме страната. Това е най-важното ", съобщи Борисов по време онлайн включване на страницата си във Facebook.


Той сподели, че експанзията на Русия би трябвало да бъде прекратена неотложно и че ГЕРБ са твърди в поддръжката си към Украйна. По думите му откакто свърши войната България би трябвало да влага в дружбата си с Украйна.

" Ако създадат същите далавери с машините, какво значение има какъв ще е резултатът. Ако по този начин продължи да пада цената на нафтата и бензина, значи, че сме били прави, че от България се изнасят големи суми - 30 милиона лв. дневно. Виждате, че 30 дни откогато ги няма Киро и Асен, нафтата и бензина пада всеки ден. Ако по този начин не престават да излизат нескрито далаверите им, освен това огромни далавери... 30% е паднала цената. Кое се е трансформирало? Няма ги от " Промяната ", разгласи Борисов.

Трижди министър председателят се закани, че от ГЕРБ в сряда ще " извадят лъжите на Политическа партия " за брутния вътрешен артикул на България. Борисов се похвали, че по " негово време България е била отличникът на Европа с най-нисък външен дълг " и уточни, че в този момент дългът пораства стремително нагоре.

" Добре, че ги смъкнаха, че в случай че бяха изкарали още 2-3 месеца, нямаше да има какво да яде народът ", сподели още Борисов по адрес на " Продължаваме промяната ".


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР