Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов се обърна

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов се обърна
Коментари Харесай

Борисов заплаши пенсионерите, че ще останат без пенсии, ако подкрепят диктатора

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов се обърна към пенсионерите с предизвестието, че в бюджета няма да има пари за пенсии през януари 2022 година, в случай че не престават да поддържат диктатора.

В послание към "Жени ГЕРБ - Пловдив ", предавано в профила му във "Фейсбук " той дефинира ръководството на служебното държавно управление, назначено от президента Румен Радев, като неспособно и безконтролно.

Борисов напомни, че неговото държавно управление гласоподава по 50 лева поддръжка за пенсионерите, а депутатите в 46-ия парламент "за да се създадат на забавни " нараснали сумата на 120 лева "Ще ви излъжат и януари ще останете без пенсии, в случай че продължите да подкрепяте диктатора ", съобщи той.

Със серия подмятания, понятни, по думите му, на пловдивчани, той приказва за големи потоци контрабанда сред свиленградската и софийската митница, които стигали до пловдивското село Труд "по пътя на Копринката ", явно намеквайки за президентския секретар по вътрешната политика Николай Копринков, който е някогашен кмет на селото. Именно "по пътя на Копринката ", по думите му, щели да потънат и парите за пенсии. Добави, че "за тяхно страдание остават доста следи ".

Борисов приписа на ГЕРБ голям брой триумфи в ръководството на страната по време на трите мандата - "най-доброто председателство на Европейски Съюз, метрото, 3 милиарда инфраструктура, автомагистрали, пречиствателни станции, фабрики, приходи нагоре, рекорден Брутният вътрешен продукт, най-хубаво справяне с гръцката финансова рецесия, миграционната, с ковид-кризата ".

Добави, че неговите политически съперници към този момент застъпват тезите на ГЕРБ. Даде образец с настояването на "Демократична България " машините за гласоподаване да преминат одит откакто им обяснил, че " в кода е далаверата ", а "те имаха представители до момента при кода, а към този момент нямат ". "Първо Движение за права и свободи прогледнаха, че поддръжката им за Радев е неверна, след това "Да, България " прогледнаха, че вършат измами на изборите, Българска социалистическа партия прогледнаха, че служебното държавно управление води до злополука - всичко, което от месеци обясняваме, те в този момент го потвърдиха ", сподели водачът на ГЕРБ..
.
Борисов се обърна към дамите на ГЕРБ с апела, да не разрешат "глупавите мъже, водени от егоцентризъм, да се бият на гърба на страната " и да ги озаптяват.,

На събранието присъстваше и Невяна Митева, претендент за вицепрезидент на подкрепяния за президент от ГЕРБ ректор на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР