Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов реагира на

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов реагира на
Коментари Харесай

Борисов за Кирил Петков: Първи ИТН вдигнаха завесата около него

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов реагира на думите на президента Румен Радев в отбрана на служебния министър на стопанската система Кирил Петков.

Конституционният съд образува дело по сигнал на ГЕРБ, че Петков е имал двойно поданство – българско и канадско, когато е станал министър, а това е неразрешено по Конституция.

„ Разбрах, че Радев през днешния ден е споделила че корупционери желаят да смъкват въпросния Киро… икономическия министър. Ми първите, които подвигнаха завесата що за птица е назначил Радев, бяха Има Такъв Народ. Ние единствено пуснахме сигнал до Конституционен съд “, разяснява Борисов.

Борисов още веднъж сподели, че партията му ще показа вид на кабинет, само че ще върне втория мандат несбъднат на президента.

„ Нашият кабинет ще го показа, единствено с цел да се съпоставя с Петър Илиев, кой беше другия. Те толкоз смениха че им забравих имената и няма да ви изпитвам, да не се унижаваме. Останаха им прякорите, тъй като народът се подиграва с тях “, разяснява Борисов.

Борисов дефинира втория кръг от консултациите при Радев като безсмислени и прахуляк в очите.

Лидерът на ГЕРБ посети село Кръстава, където при пожар изгоряха шест къщи, а с дарения от депутати от ГЕРБ ще бъдат доставени сглобяеми къщи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР