Лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов се включи

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов се включи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов се включи изключително в обществената мрежа Facebook от село Грашево, община Велинград. Той връчи подаяние от ГЕРБ от 30 хиляди лева за отопление на джамията. Местните му благодариха за бързото отзоваване и подадената ръка. След късата гала Борисов разяснява настоящи политически въпроси, оповестяват от novini.bg

" Винаги сме били за най-голяма имунизация и постоянно сме подкрепяли зеления документ ", акцентира Борисов по отношение на митинга против зеления документ, проведен от " Възраждане ".
" Когато " Възраждане " бяха окупирали Министерство на регионалното развитие всички вие казахте какъв брой хубаво било на митинга, а те чупят и трошат. Който сее ветрове, жъне стихии. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме разнообразни тези, създали си митинг и внезапно станаха неприятни. А за какво преди година бяха положителни. Не бъдете на 112 място, а извадете фрагментите преди една година ", предизвести Борисов.

Запитан за оставката на Цацаров, Бойко Борисов уточни, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави усещане, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на Движение за права и свободи, на Българска социалистическа партия, нито на Има Такъв Народ, нито при " Да, България ". От една страна добре, въпреки това антикорупционната комисия неотложно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиняванията, които има към него, това предлагам ", прикани Борисов.
" В момента започнаха да чегъртат освен ГЕРБ, а и хора на Радев. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви различен път, защото до момента назначаваха единствено хора от Хасково. Хасковската група на Асен Василев стърже хасковската група на Румен Радев ", уточни Борисов.

" Не мога да знам какво са правили хората на Радев като шефове на " Булгаргаз ", не знам, разяснява той във връзка нахлуването на спецслужбите в " Булгаргаз ". Благодарение на направеното от нас България е един от най-големите транзитори на газ ", безапелационен е някогашният министър председател.

" Знам, че в вашата Конституция, която се нарушава от ръководещите доста постоянно, всеки български жител дали е с етнос или генезис, да не пропусна нещо, имат идентични права. Затова малцинства в България няма. Ако българското държавно управление приказва по тематика малцинство би трябвало да излязат и да отговорят какво вършат за македонско малцинство ", отсече Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и абсурда в спорта. " За да кажеш, че в гимнастиката са лакеите на мафията, тези хора си мислят, че са още в предизборна акция. Имаше пост на премиера, който застава зад своя министър на спорта. И през днешния ден се обади шефът на мафията и има мир и обич. Кръстникът на мафията се обади да се оправят ", сподели Борисов.

" Упрекът към мен беше, че сме финансирали художествената гимнастика, само че те победиха Русия - шапка до земята им смъквам. Арена Армеец е претъпкана, деца викат в възторг, подкрепяйки шампионките. Кой кръстник сега ги сдобри, на коя мафия ", попита Борисов и добави, че този кръстник стои високо и раздава задания.

" По чаршията върви, че след пътя на Копринката, когато е затворен, желаят по 70 лева за кубик газ, ще разпитате през днешния ден, то ще излезе ", разяснява още Борисов.

" Под равнището ми е да се занимавам с вътрешния министър. Юристите се събраха и не мога да ви отговоря за този иск, тъй като не присъствах ", съобщи той във връзка делото му против Бойко Рашков.

По думите му президентът се държи като горна камара на Народното събрание, разгласи Борисов и се аргументира - " събира ги, дава им инструкции. Стигна се до там министър председателят чак на другия ден да даде изказване, да остане без опция да се изкаже след КСНС ", уточни експремиерът.

" А този PR по какъв начин ви се кара през вчерашния ден, леле майко, по какъв начин може да допуснете това, директивата е да се мачка ГЕРБ, по какъв начин по този начин ще питате в коя лаборатория е проучен Никола Минчев ", уточни Борисов вчерашното изригване на пиара на Политическа партия Александър Бойчев в ефира на Нова телевизия.

Местните поданици похвалиха Борисов, че им идва на място, а той отговори, че и като висшестоящ и като най-низшестоящ, отново обикаля при хората.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР