Лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов е на

...
Лидерът на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов е на
Коментари Харесай

Бойко Борисов на поход край Вазовата екопътека

Лидерът на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов е на поход край Вазовата екопътека в Искърското дефиле. Той е придружаван от младежи и членове на партията. Това стана ясно от видео, оповестено в формалния му профил във Facebook.

" Идея на младежи-ГЕРБ беше на Вазовата екопътека, където е минавал Иван Вазов, и за нас е чест да сме родени и отгледани наоколо до това място. И искахме да създадем тази къщурка, която е направена от наш член, в която да сложим книги и всеки, който пристигна да се разноски да има опцията тук да уважи и да събира сили ", това сподели юноша от ГЕРБ.

Бойко Борисов постави няколко книги и Библията. " Слагайте ги, сигурен съм, че и доста други хора ще сложат ", сподели той.

" Чели ли сте " Дядо Йоцо гледа ", " Иде ли? ", попита Борисов присъстващите.

" Нека да се знае, че без Господа нищо не може да се направи. Днес е доста прекрасен православен празник - Петдесетница ", сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов попита някогашния министър на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов дали чете, а той сподели, че " чете сред редовете ". " Като Бойко Рашков, който чете законите сред редовете ", отвърна водачът на ГЕРБ.

" Дай да забележим гледката, за какво патриархът Иван Вазов, се е вдъхновявал ", впечатли се той, след което продължиха с похода.

Бойко Борисов означи, че изпод се вижда и гара Бов. " Знаете ли от кое място идва името на Бов. Навремето цар Калоян тука ги е заградил кръстоносците, които са били водени от маркиз Сен дьо Бьоф, а той ги е пощадил и им е споделил, че могат да живеят там - и оттова идва името. Представяте ли си тези дефилета нашите крале какви тактици са били и по какъв начин с аги заграждали ".
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3118907031670679/?notif_id=1624176409722160&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР