Лидерът на ГЕРБ е в Хисаря на среща с кмета

...
Лидерът на ГЕРБ е в Хисаря на среща с кмета
Коментари Харесай

Борисов към Зико: Спираш проекта за пробива при Водната палата и пренасочваш 10 милиона лева за Колежа

Лидерът на ГЕРБ е в Хисаря на среща с кмета на Пловдив, депутатите от града и региона, както и с общинските съветници от партията.

" Решихме стадионите на Локо и Ботев да бъдат приключени. Много се направи за Пловдив по времето на ГЕРБ. Времето е мъчно. Имаме 7 детски градини, които имат определен реализатор. Изпълнителите не желаят да стартират да строят, имаме компании, които се отхвърлят. Въпреки трудности поемаме ангажимент да бъдат приключени стадионите. Ще бъдат необходими 10 милиона лв. за довършването на стадиона на Ботев "

" Държават аняма предпочитание да дава пари за спорт и по този начин от средствата отб бюджета на общината ще отпуснем пари и ще се постараем да приключим пректа. "

" Стадионът е на стадий привършване на недодялан градеж. За да има козирка, която да покрие стадиона, са нужни още 10 милиона лв.. Поръчката е 53 700 000 лв., има обезпечени 23 000 0000 финансиране. Искам да благодаря въпреки всичко на поредната политика на ГЕРБ. Ако не се бяха обезпечили тези пари, щяхме да имаме 2 паметника на културата ", изясни вложителят Илиян Филипов.

Борисов по-късно се обърна към:

" Може би от плана за " Чистота " не би трябвало да е пипат парите. Чистият въздух е извънредно значим. Но от инфраструктурния план за Водната палата може да го спреш и пренасочите 10 милиона лв. към стадиона на Ботев, с цел да е приключен с козирка ".

" Лаута " се върти малко по постепенно и ще им дадете пари да си проектират стадиона. За този стадион ще им дадете пари следващата година и да няма недоволни. "

Обещали сме на пловдивчани, че ще одобряват край от европейските футболни шампионати. "

" За наше страдание би трябвало да претрансформираме парите на данъкоплатците, с цел да приключим това, което желаят хората. Искам да кажа на уважаемия състезателен министър, че при нас се даваха по 50 милиона за стадионите на Пловдив ", сподели още Борисов.

Припомняме, че кръстовището при " Водната палата “ сред булевардите " Цар Борис III Обединител “ и " Марица “ е едно от най-натоварените в град Пловдив. Достигането на потенциала си като пропускателна дарба кръстовището дължи с изключение на на високата транспортна активност на транспортните потоци по двата булеварда изключително по бул. " Цар Борис III Обединител “. С построяването на този  обект би трябвало да се облекчат тапите, които стартират от кръстовището на бул. " Цар Борис III Обединител “ с бул. " Шести септември “ и не престават до кръговото кръстовище на бул. " България “ до Панаира. И по този начин явно скоро този план няма да се реализира.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР