Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Стара ЗагораЛидерът на

...
Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Стара ЗагораЛидерът на
Коментари Харесай

Бойко Борисов поиска отмяна на зеления сертификат

Лидерът на ГЕРБ е на посещаване в Стара Загора

Лидерът на ГЕРБ изиска анулация на зеления документ. Той направи коментар от Стара Загора по време на среща с актива на партията, с работодатели и представители на бизнеса в града.

„ След като зеленият документ не важи за Народно събрание, не важи за министерствата и институциите. Издевателстват против ресторантьори, тормозят популацията, което желае да се радостни. Незабавно отменете заповедта с тези ограничения. Вие пуснахте пандемията безотговорно, хората измряха и се изпоразболяха. Дайте да отървем българския народ от тази измислица наречена „ зелен документ ", изясни Борисов, предава.

По думите му ситуацията е такова, че към този момент мъчно може да се възстановим. „ Сега като отидат още 7 милиарда лева нов дълг, след това, който и да пристигна ще би трябвало да затегне колана. Длъжни сме като съпротива да предупредим и за нелепостите и лъжите, че ние сме били отговорни. 12 години при нас токът беше по-евтин от цяла Европа ", напомни Борисов.

„ Готвят се отново да излъжат хората. Вижте какво споделя самият Радев - че за мащабите на корупцията в България можем да съдим по срутва на задграничните вложения. Абсолютно съм склонен. Само преди няколко дни излиза Българска народна банка със собствен отчет - че директните непознати вложения в страната са намалели с над 1 милиарда евро, или са с 47 % по-малко от същия интервал през предходната година. Или както споделя Радев - при 50 % намалели вложения, значи корупцията се е нараснала с 50%”, заключи водачът на ГЕРБ.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР