Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов знаел предварително за санкциите по

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов знаел предварително за санкциите по
Коментари Харесай

Борисов: Знаех за Магнитски, в сряда, петък и понеделник бях в американското посолство

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов знаел авансово за глобите по закона " Магнитски ", тъй като е бил персонално в американското посолство " и в сряда, и в петък и в понеделник ", преди да бъдат обществено оповестени. Това разгласи самият Борисов пред. 

В студиото на " Лице в лице " той призна и че съжалява, че не са приели антикорупционните закони, тъй като американските сътрудници го държели виновен.

" Искрено скърбя, че не приехме антикорупционните закони, тъй като сътрудниците ме държат виновен ", сподели Борисов.

Той призова партиите да поработят въпросните закони за правосъдната промяна и в границите на този месец и половина до изборите и в първия ден на Народното събрание депутатите да се заемат с разискване и гласоподаване.

Лидерът на ГЕРБ е безапелационен, че " не може основният прокурор да бъде недостижим ". Затова правосъдният министър и отрасловите комисии в Народното събрание съгласно него би трябвало да се заемат със законодателство за надзор над обвинител номер едно, а не на бъде заменен Иван Гешев с Бойко Рашков, да вземем за пример. Дали Гешев щял да му се разсърди за това му вътрешно разбиране, за Борисов не било значимо, стана ясно още от думите му.

Той трансферира топката за това кого брани прокуратурата върху водачите на Политическа партия. " Прокуратурата брани Василев и Петков ", уверен е той, като показва, че няма отговори за милионите, изтекли през " Лукойл ", за това за какво не са ангажирани слотове в Гърция, а в Турция, както и за нарушаването на конституцията от страна на Петков. " А кой проверява това, че Министерство на вътрешните работи ми нахлу в къщата, разпиляха ми я и не откриха нищо, тъй като няма и какво да намерят?! ", попита още Борисов. 

Относно това дали ще се кандидатира за народен представител, той отговори позитивно, с цел да не можели " отново да ги надиграят, както в предишния парламент ". 

Борисов заяви също, че персонално идвали при него от " Демократична България ", с цел да молят да не приемем закона за бюджета на " Продължаваме промяната ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР