Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред младежката организация на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред младежката организация на
Коментари Харесай

Потрес! Борисов обвини ПП, че са ”сварили” народа frognews.bg

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред младежката организация на партията, че от Продължаваме промяната са лъгали и упреквали: " употребиха голямата си медийна мощност и успяваха на наложат на обществото тематики, които въобще не са по този начин. Помните, Асен Василев ви заплаши с пет години затвор, упрекнаха младежкия ГЕРБ, че е вдигнал цената на горивата. " Явно Борисов припознава себе си с похватите, които изброява: неистина, неправилност, демострация и възползване от медийна мощност и така нататък

 

Борисов се посочи, че от ГЕРБ имат памет: " Ние имаме памет, медиите имат записи. Всеки, който желае да ме опровергае, да го направи. " Лидерът на ГЕРБ или не помни, или мисли жителите на България за глупави и несъответстващи. Ние също имаме памет и неговите изказвания елементарно могат да бъдат оборени, в това число с видеоцитати. Но да се върнем към изказванията на Борисов.

 

 

Лидератън на ГЕРБ сподели: " Ние с Делян Добрев, Теменужка Петкова и Георг Георгиев си поиграхме да извадим разликите в цените на бензина, нафтата, всеобщите горива, което се използва, освен по месеци, а по дни. Искаме да ви срещнем какво е извоювано от джоба на българите, всеки ден какво е вадено, тъкмо резултатът на горещата жаба. " С присъщия си възторг, който те търпи несъгласие Борисов уточни: " Това те направиха с българския народ – сложиха го в една тенджера и го свариха . " Каква стилистика, сладкодумство и мисъл като " бръснач ".

 

Коментирайки идния трети мандат за сформиране на кабинет, Борисов сподели, че методът с медиатори не е сериозен: " Партиите избират управления, ръководители, които носят отговорността. Не е редно през медиатори да тичат, да договарят. Големите компромисни значими решения се вземат на лидерско равнище. "

 

Борисов ловко " подаде " топката към Нинова, която преди години му сподели, че Народно събрание не е футболното игрище в Банкя. Да излязат и да се схванат като мъже. Е, очевидно са се разбрали, тъй като през днешния ден Борисов поздрави Корнелия и сподели, че избира да предложения водачите на партиите на диалог.

 

Борисов сподели: „ Съгласен съм и с Христо Иванов, че е значимо да има държавно управление. Иванов познавам добре. Обяви кабинет, предложения ни и кажи при какви условия, всичко, което приказваш може да се случи, да подпишем документ. Точната дума, Христо, е нов публичен контракт. Да се поеме ангажимент, че нашите партии, министри, няма да правят каквито и да е противозаконни дейности ", акцентира Борисов.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР