Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред журналсти в кулоарите
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ: Ще приветствам Гвоздейков да оглави щаба за изборите. Той е честен човек

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи пред журналсти в коридорите на Народното събрание, че те ще поддържат решението транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.
 
" В щаба за изборите мисля, че всички ще приветстваме решението министър Гвоздейков да го оглави, с цел да може да си проведат едни почтени и демократични избори. 
 
" Защото той е основател на Политическа партия, тъй като той им беше знаме, той им беше знак, несъмнено почтен човек, по този начин всички ще са спокойни. Това е моето мнение, че по този начин би трябвало да стане. Това предлагам. ", изясни водачът на ГЕРБ.
 
 Георги Гвоздейков, Политическа партия Георги Гвоздейков, Политическа партия Източник: Zonanews
Борисов акцентира още: " Имам доверие на хората, които почтено и отговорно са си правили работата, а не просто на хора от " Продължаваме промяната ". Ако Гвоздейков контракти с тях, ще стане като на предните избори – ала-бала. "
 
На въпрос с кого ще седне на масата за диалози след изборите, той съобщи: " Има два-три месеца дотогава. Всички българи ще си платим тези три години с големите заеми и задължения, които сме наследили – над 20 и недостатък милиарда нашите деца ще ги платят поради три години опит ".
 
Борисов разяснява и изследването на " Галъп " за електоралните настройки, което демонстрира преднина за ГЕРБ. " Не съм гледал социологическите изследвания за изборите. Мисля, че на доста хора, които видяха по какъв начин са се възползвали сътрудниците от властта, това е повлияло. Не се интересувам от другите партии ", акцентира той.
 
" Днес в закона за защитата се реализират неща, уповавам се, тъй като ще го поддържат всички - цели за военновременните ресурси, за възнагражденията в армията, които бяха изоставали. Министърът беше много ленив, в случай че помните като се изключи Facebook, остарелият министър ", добави Борисов.
 
" В енергетиката също би трябвало да се навакса доста, с цел да се извърши уговорката и обещанията, които дадохме на миньорите и ги подписахме всички дружно с сътрудниците от ПП-ДБ, си спомняте. Във финансите, се надявам, Спецов, заместникът му, тези които се занимават с приходите от Партията на Промяната да дадат всичко от себе си да наваксат изоставанията, които са факт и в това отношение ще имат цялостната ни поддръжка да го създадат ", акцентира някогашният министър-председател.
 
" Вчера тъй като ми зададохте въпроса кой правил чадър 8 месеца. От опита си на основен секретар ще ви кажа, че обменът отива при основния секретар и се разпределя по службите, които да го работят и надлежно прокуратурата. Той не отива този сигнал при портиера, отива при най-висшата професионално място ", добави водачът на ГЕРБ.
 
Той бе безапелационен, че не познава Николай Николов - Паскал. " Паскал се криеше в чужбина, до момента в който сме били ние. По време на нашето ръководство контрабандата на цигари от 34% беше сведена на под 1% ", напомни Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР