Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по време на пресконференция,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви по време на пресконференция,
Коментари Харесай

Борисов обяви, че ГЕРБ работят по правителствен документ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи по време на конференция, че би трябвало да се направи държавно управление, техническо или експертно, тъй като не може да се допусне една седмица да се блокира работата. Във връзка с това предложи да се отсрочи със седмица гласуването в пленарната зала на измененията в Изборния кодекс (ИК). Препоръча да се направи крачка обратно една седмица, с цел да се възвърне разговорът.

Бойко Борисов изясни, че не са водени диалози със Стефан Янев за поддръжка на трети мандат, в случай че той отиде при " Български напредък ". Първо би трябвало да се направи документ, към който да се обединят партиите и всяко решение на идващия кабинет да не се поддържа, в случай че не е в този проект, означи Борисов, представен от Българска телеграфна агенция. По думите му ГЕРБ, като виновна политическа мощ, работели по подобен документ.

Без постоянно държавно управление през зимата нито едно постоянно решение не може да се вземе, акцентира Борисов, представен от Българска телеграфна агенция. Този парламент може да работи единствено с отстъпки, уверен е ръководителят на ГЕРБ.

Тази седмица признатите от правната комисия ремонти на второ четене, засягащи най-много връщането на хартиената бюлетина, доведоха до напрежение в Народното събрание и даже заплашиха кворума за петъчното пленарно съвещание.

Какъв е този под паника боязън, че някой може да ти вземе флашката, попита Борисов. Той прикани депутатите си да се свържат с " Продължаваме Промяната " и " Демократична България " и, в случай че те към момента не са внесли план за основаване на краткотрайна комисия, която да работи по измененията в ИК, да станат вероятно и съвносители.

Информирайте и Българска социалистическа партия, и Движение за права и свободи, нямаме предпочитание, нито мотив, да се бърза, да се вкарва в сряда този законопроект, сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР