Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви на брифинга на партията,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви на брифинга на партията,
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Мислели са да безчинстват навсякъде! Хора ме питат защо унижавам партията си

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи на брифинга на партията, че по време на договарянията с ПП-ДБ в никакъв случай не е бил поставян въпросът за неговия имунитет, съобщи кореспондент на " Фокус ".

 

Той добави още, че ГЕРБ са разговаряли с техни сътрудници и ще създадат предложение в Народното събрание страната да купи същите машини за гласоподаване, които се употребяват и в Съединени американски щати, с цел да няма операции.

 

" За да стане неотложно, бързо, заради изключителната значимост да организираме почтени избори. Да няма смачкани протоколи, да няма флашки подправени, ала-бала и всичко останало, тъй като аз по този начин разбрах " ала-бала ". Да купим същите машини като в Съединени американски щати, одобряваме, че там е най-голямата народна власт и със същите машини да организираме гласоподаване, което да заобикаля далаверата с машинния избор ", съобщи Борисов.

 

Записът, публикуван от Радостин Василев, провокира политическа стихия в страната на фона на постигнатото съглашение за сформиране на кабинет сред първите две парламентарно показани обединения - ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

 

В записа се приказва за " изпиране на Бойко Борисов ", както и че до момента в който Борисов " се опасява от Гешев ", държавно управление ще има.

 

" Срещат ме хора и ме питат за какво унизявам партията. Аз изяснявам, че това е добре за страната, да приемем бюджет. Заговорихме за конституционно болшинство. Въпросът не е за опрощение или какво си приказват там. Въпросът е в метода, по който мислят, че се ръководи страната. Ние за две години нямаме хора в службите. Не се натискаме да ставаме министри. Затова приказваме за експертно държавно управление. Чухте какво приказват за локалните избори – с техен вътрешен министър да се проведат “, добави още ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

" Да, всяка партия може да има упоритости, само че ние на срещите за такива неща не сме говорили. Говорили сме за пет целта, които изпълняваме. Да, аз предложих Асен Василев, тъй като в случай че не беше той, след това щеше да споделя – " Аз щях да предложа 3% недостиг “. Аз имам тежък проблем с моите сътрудници, които не са били на договарянията. Това ни пристигна като гръм от ясно небе. Аз помислих, че някакви мерзавци са ги подслушвали. Това едва ли е краят. Тук не става въпрос да се извинят на Мария, нито за мъжа ѝ. С бащата на Кирил Петков съм се срещал преди 30 години. Може да си спомняме младежките години. Партията сега бушува – отиваме почтено и с цели “, сподели Бойко Борисов.

 

" Имаме доста въпросителни, имаше доста обиди, освен към нас. България ни е най-мила. Не са разчели за какво изгубиха единствено 6 месеца ръководството. И Тошко Йорданов, и Нинова, и Движение за права и свободи, само че изключително двете партии, управлявали с тях, споделиха, че ще забележим защо става въпрос. Мислели са да заменят един заслон с различен, с цел да безчинстват на всички места. Искам да кажа на гласоподавателите и на тези, които ни ненавиждат - ГЕРБ, дружно със Съюз на демократичните сили е поръчител за вас, че няма да допуснем това нещо. Преговорите ще бъдат размразени, в случай че забележим предпочитание за експертно държавно управление, с което за малко време да прекараме България през рецесията. Трети мандат не виждам по какъв начин ще стане, тогава изборите са доста по-честен вид към хората ", сподели Борисов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР