Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви днес, че хората не

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви днес, че хората не
Коментари Харесай

Борисов: Сега е като след битката за Нормандия – важно е кой ще е първи в преговорите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи през днешния ден, че хората не желаят да изчегъртат ГЕРБ, а да върнат партията в ръководството. Пред препълнената зала в Добрич той пожела триумф на лидера на листата Деница Сачева.

След 2 април би трябвало да се вразумим политиците и да седнем да създадем каквото би трябвало, настоя той за съставянето на държавно управление след изборите. И даде за образец случилото се след борбата за Нормандия през Втората международна война – всеки е бързал кой пръв ще влезе в Берлин, с цел да е водещ в договарянията. „ Същото е и сега. В тези договаряния за държавно управление е значимо кой ще е начело. Чисто морално – ще имаш правото да кажеш: ето, това избират хората.

А те не желаят да изчегъртат ГЕРБ, тъй като без ГЕРБ да не може да се ръководи “, съобщи Борисов. Няма да разреша да ни чернят всякакви хора, които умеят да манипулират истината, закани се някогашният министър председател и изброи неща, които са свършени за района по време на ръководството му.

 ГЕРБ/СДС

Борисов реагира и на опитите да вкарат разнобой в партията. „ Не може да ми се разбие тимът или да ни разцепят. Нас не ни свързва властта, ние сме от 20 година другари. Ние сме приятели в живота, другари, съидейници. Всички тези хора са част от голям механизъм на Граждани за Европейско Развитие на България. Колкото повече се пробвате да ни разделите, толкоз повече ги втърдявате “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Данъците не би трябвало да се пипат, настоя някогашният министър председател. И увери бизнеса, че ГЕРБ няма да позволен проектите да им вземат по 33% от облагата.

„ Тези, които ви предизвикаха това, би трябвало да обяснят за какво го направиха. Като казваш: ние даваме, би трябвало да кажеш от кое място вземаш. Докато е войната – от тока, бензина и оръжията. А след това? Държавата се е трансформирала в компенсиращ механизъм за всичко. Това не може да продължава. Прав е Румен Радев, като сподели за Иван Костов, че разбойническата приватизация те я направиха, само че и Костов е прав, че би трябвало да се върне 3% недостиг. Да седнем и да забележим какво вършим “, съобщи Борисов.

Експремиерът уточни, че сестра му не е избягала от България.

Моята сестра не избяга, тя е лекар. Малка, огромна заплата – тя остана и е излекувала доста бебета, с доцент Мангъров работят, преди бяхме врагове, в този момент ми е другар “, разяснява Борисов във връзка недоволството на Лена Бориславова, че сестра й е избягала от България поради ниското възнаграждение. „ 88-ма беше съвременно спортистите да бягат. И ние можеше да избягаме националният тим.

Аз останах да направя северна дъга, южна дъга, метро, „ Люлин “,  „ Марица “, „ Тракия “,  „ Струма “. „ Хемус “ щеше да е подминала Търново, по различен метод щяхме да идваме тук, от Белокопитово на трошляк към Полски Тръмбеш щеше да е “, ядоса се той на спрените планове. И се разгневи на линийките, които Политическа партия размахват, с цел да мерят асфалт. Борисов изиска да му покажат те какво са построили, с цел да извади той линийка и да стартира да мери.

„ Сълзливият Киро приказва, че за всяка българска софра ще обезпечи мекички, кифли, хляб… След него и Корнелия… И хората слушат, че са по-добре, а като идат в магазина, виждат, че са по-зле. Толкова съвършено всичко си възнамеряват, с цел да излъжат. Малко били на власт, 360 дни – Киро, Асен, Бойко Рашков ръководят през задачите тези 2 години, Асен Василев 3 пъти е финансов министър и все не му стига бюджетът “, продължи Борисов.

От 2 година нашата страна е парализирана от опитите на „ Промяната “, които ни обещаваха ярко бъдеще, напредък и разцвет. Знаете до каква степен ни докараха – висока инфлация и цени до небето, спрени инфраструктурни проекти… Изхарчиха всички спестявания “, уточни лидерката на листата Деница Сачева.

За поддръжка бяха пристигнали някогашните министри Красен Кралев, Росен Желязков, Костадин Ангелов и Даниел Митов. На сцената бе и шефката на ПГ на ГЕРБ в 48-то Народно събрание Десислава Атанасова, водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов и евродепутатът Емил Радев. Утре в Добрич ще пристигна и Делян Добрев, с цел да се срещне с бизнеса в региона. Тук са най-хубавите, които са подготвени да работят за по-доброто за всички нас, сподели Сачева.

„ Твърдят, че са вдигнали приходи и пенсии, само че подвигнаха инфлацията и цените. В пенсиите сложиха добавките, които ние започнахме. Благодарение на нашето изпитание и персоналното решение на господин Борисов бяха отделени за всеки пенсионер. Днес ни укоряват, че единствено те мислели за другите, само че крадат от нашето бъдеще, тъй като разноските, които направиха, ще би трябвало да бъдат финансирани или със заеми, или с налози.
Получихме България на двуличието – на двойните стандарти и двойния морал. Политиката не е прахуляк за пране, където всичко става бързо и елементарно. Тя е сериозна работа за съществени хора с опит, познания, мъдрост и любов за България, каквито са хората на ГЕРБ-СДС, като екип с нашия водач Бойко Борисов, който единствен може да изведе страната от рецесията “, съобщи Сачева.

„ България е в обърканост. 2 години, в които етикет на ръководството на „ Промяната “ са емиграцията, инфлацията, изолацията и излагацията. 2 година, в които тези думи са знак на ръководството на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Рашков и всички други дилетанти, които се упражняваха на наш и ваш тил в ръководството на страна. Не може да позволим това да продължава “, съобщи Атанасова.

„ Няма по какъв начин тези, които говореха за нулева приемливост към корупцията, да са обвързани в шуробаджанашки схеми и да желаят да ни ръководят, няма по какъв начин да заплащат стотици хиляди от нашите пари за „ услуги от неверен ъгъл “. Няма по какъв начин да продължи застоя на България, да продължат арестите, да се харчат по 9 милиарда за дни без да ни споделят защо. В неделя, на втори, гласувайте за тези, които могат да се оправят и са го потвърдили. За тези, които 3 пъти носиха отговорността за страната. За единствения и можещ тим – на ГЕРБ-СДС “, надъха залата тя.

Шампионката Стойка Кръстева, която пристигна с дребното си дете, също прикани присъстващите да гласоподават с номер 2 на втори април.

Евродепутатът Андрей Новаков съпостави свършеното от държавното управление на ГЕРБ и резултатите от ръководството на кабинета „ Петков “. Инвестициите секнаха, а проектът за възобновяване боксува, уточни той и се разгневи, че 2 година европейските средства, ориентирани към България, не се ръководят добре.

„ Днес земеделските производители, по-точно зърнопроизводители блокираха 4-те гранични пункта с Румъния. Те основателно се тревожат от зелените коридори и вноса на на ниска цена украинско зърно, само че да кажем за какво стигнахме дотук. М.г. по това време настана суматоха в целия свят във връзка с зърното и нашите умници от Политическа партия не разрешиха износа. Той тогава се осъществяваше на повече от 800 лева и тъй като не желаеха да нарушават разпоредбите на Европейски Съюз, започнаха номера с фитосанитарния надзор и най-после износът не бе сбъднат. Сега България има повече 1,5 тона зърно неосъществено, а ще пристигна новата годишна продукция. Заради неразумните дейности на променкаджиите стигнахме до това. Те би трябвало да си отидат, тъй като не заслужават да ръководят България. Не заслужават, тъй като не могат “, съобщи водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

Май сме единствените, които може да извадим България от рецесиите, в които е затънала, сподели Даниел Митов. И упрекна Политическа партия, че до каквото са се докоснали, всичко са унищожили и провалили. „ Те са нарциси, с които не може да разговаряш, без да ти обяснят, че идват да вършат нещо положително. Ужким се грижат за всички, а в случай че не си склонен, те дефинират за неприятен. Усвоили са „ съчувствен егоизъм “. По-лоши са от фашистите и комунистите. Делят хората на верни и неправилни, на свестни несвестни. Предпочитам да съм несвестен в техните очи “, съобщи той./24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР