Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че вече няма изход

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че вече няма изход
Коментари Харесай

Борисов: Милата ми България, единственият полезен ход е да се ваксинираме над 70%

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че към този момент няма излаз от тежката обстановка със болестта с изключение на имунизацията на над 70% от популацията. За излизането от тежката рецесия сега, по думите му, няма да помогне нито зеленият документ, нито тестванията в учебно заведение. Борисов се ограничи от нападки и рецензии, тъй като дефинира днешния Димитровден като драматичен.

Той прикани партиите и ръководещите сега към единство и съобщи подготвеност партията му да поддържа всяко едно решение, което е потребно за страната, включително да извади от листите и да изпрати на помощ в лечебните заведения, като елементарни лекари, проф. Асен Балтов и проф. Костадин Ангелов.

" Аз бих се обърнал към партиите и Радев, който еднолично управлява това държавно управление, да кажат какво желаят от нас. От месеци наред обясняваме, че би трябвало да се имунизираме и сме имунизирани. Хайде най-малко по тази тематика - по тематиката имунизиране, да сме обединени! "

" Тези партии с това пристигнаха на власт - антиваксърство. Оправете си грешката. Ние от ГЕРБ сме подготвени да не приказваме за ограниченията в името на човешкия живот ", увери той.

" Вече няма потребен ход, единственият потребен ход е да се имунизираме над 70% от популацията. Има ги имунизациите, това го направи белият свят ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на брифинг на партията във връзка тежката конюнктура със болестта от ковид и върховете от инфектирани и умряли за последните 24 часа.

" Цял свят се имунизира, ние ще сме единствените, които няма да го създадем ", възмути се той, като призна, че от години има боязън от инжекции, само че се е ваксинирал обществено единствено и единствено да насърчи хората да го създадат.

" Милата ми България, толкоз съм се борил години наред за нея, това е извънредно ", реагира той на шампионата на страната ни по смъртност от болестта.

" Днес има 70 хиляди карантирани, с тоя ритъм от 5000 дневно, в случай че продължи, на изборите ще имаме над 100 хиляди карантинирани. Как ще гласоподават тези хора? ", подсети водачът на ГЕРБ.

" Аз имам доста мнения, само че те към този момент не носят никаква изгода ", отговори той във връзка заключението на президента, че виновници за днешната обстановка с ковид са предходните ръководещи. " Всякакъв коментар е неправилен, той нито избавя инфектираните, нито избавя починалите, тези хора не можем да ги върнем ", добави Борисов.

Той попита още дали тестванията за децата в учебно заведение са сертифицирани от Европа. " Имат ли гаранции за тестванията, от кое място ще ги купим ", сподели някогашният министър председател.

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да разяснява и изказванията на Бойко Рашков за покупка на гласове от ГЕРБ и Движение за права и свободи, като го дефинира като спешен пиар на президента Румен Радев.

" Не, по никакъв метод, това е спешният пиар на Радев. Когато Радев вижда към този момент, че си отпътува, вади този човек. Да му обръщаме внимание, да отговаряме, това е задачата. Ние разбираме и им се надсмиваме ", заключи Борисов.

" Вече от рецензии няма безусловно никакво значение. Нямат значение и резултатите от изборите, в случай че нищо не създадем ", добави той.

" Въжето не се скъса този път, отлично, ура! ", иронизира Борисов интервенцията по изтеглянето и разтоварването на кораба " Вера Су ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР