Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в рамките на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в рамките на
Коментари Харесай

Борисов: Поздравих Тихановская и Тимошенко, изразих подкрепата ни в борбата срещу руската агресия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисо в съобщи, че в границите на конгреса на Европейската национална партия (ЕНП) в Букурещ се е видял със Светлана Тихановская и Юлия Тимошенко и ги е поздравил.



" Отново засвидетелствах нашата поддръжка в битката против съветската експанзия и режима на Путин ", написа той в профила си във фейсбук.

Втори ден продължава конгресът на ЕНП , който бележи началото на предизборната акция за вота през юни. Домакин на събитието е румънската Национално-либерална партия, която е част от фамилията на ЕНП.

В събитието вземат участие две хиляди делегати от 44 страни. България е показана от вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел и от ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов, както и от българските евродепутати, които принадлежат към групата на ЕНП.

На 5 март лидерът на ГЕРБ се срещна с живещия в заточение беларуски опозиционен водач Светлана Тихановская в София. Пред нея той разгласи, че ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще предложи на партиите от евроатлантическото болшинство в Народното събрание да се сътвори Група за другарство с Беларус.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР