Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че партията му би

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че партията му би
Коментари Харесай

Борисов: Ще подкрепим спиране или да продажба на Балкански поток

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че партията му би подкрепила прекъсване или приватизация на " Турски поток ", съобщи БНР.

Повод за изявлението му стана предлагането на ПП-ДБ за основаване на краткотрайна парламентарна комисия за определяне на обстоятелства и условия по отношение на изчезналата Пътна карта за плана " Турски поток ":

" Още през днешния ден може да внесат решение да спрем " Балкански поток ", не да си чешем езика, а да спрем " Балкански поток " ( " Турски поток " – б.р.). Крановете са на територията на България. Или, в случай че желаят, тъй като това сме го обсъждали с сътрудниците, за какво не го пуснат на приватизация? Да видят какви пари ще вземат за него. Готови сме незабавно и на двете решения. ГЕРБ ще ги поддържа. Затова предлагам или да го спрем, или да го продадем ".

По предложение на Продължаваме промяната - Демократична България депутатите вкараха като изключителна точка в дневния си ред основаването на краткотрайната комисия за следствието на пътната карта на " Балкански поток ". От коридорите на Народното събрание ГЕРБ и Движение за права и свободи оповестиха, че ще поддържат това предложение.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР