Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че парламентът е място,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че парламентът е място,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Реакцията на "Възраждане" е неадекватна и обидна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че Народното събрание е място, където се приказва. Така той разяснява основаната от " Възраждане " обстановка, при която парламентарната естрада беше блокирана и народните представители трябваше да се изричат от място

" Аз съм споделил, че разясня моята празненство и изказвания или дейности на хора от моята партия. И когато Антон Тодоров в Нова телевизия направи намек, знаете че аз го помолих да напусне Народното събрание ", съобщи той на въпрос за прекъсването на изявлението на Петър Волгин с съветския дипломат Митрофанова.
 
" Още преди 3 години ви предизвестих - когато вдигнеш юмруците и тръгнеш против постоянно определено държавно управление и партия, резултатът ето го тук в зала. Българинът доста добре го е споделил - който посява ветрове, жъне стихии ", добави някогашният министър председател.
 
Той разяснява демонтажа на МОЧА (Паметника на руската армия), изтъквайки многочислените проблеми, които са основани.

" Нито едно - другояче безусловно вярно деяние - за пренасяне, поправяне на паметника (МОЧА, бел. ред.) не беше направено като хората. Изобилства с нелепост - дано най-меката дума да употребявам. Днес ответната реакция в Народното събрание е също толкоз несъответстваща и обидна за самия парламент ", изясни той.
 
И добави:
" За наслада гласувахме точката - нали всички приказваме, че желаеме да сме в Шенген. Падането на таксата в двата закона, 20-те лв., е чаканият сигнал да сприм по тази тематика за Шенген...Ще я гласуваме и на второ четене, тъй като това е извънредно значимо за България ". 
 
" Дадохме действителна опция март месец да се стартира да се работи по плана за 7-ми и 8-ми реактор AP 1000 - нещо новаторско в Европа - и опазване на водещата роля на България на Балканите в нуклеарната сила ", акцентира Борисов. 
 
" В момента гласуваме парите за Здравната каса. И моят зов към сътрудниците е да спрат да се наскърбяват, да се дърпат, да си вършат номера, а да си довършим тези толкоз значими за хората действия. И за това сме изпратени тук. Самата дума " парламент " значи да се приказва, не да се блокира говоренето. Тук е мястото да се надговарят политиците и те би трябвало да имат достъп до микрофона ", приключи водачът на ГЕРБ. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР