Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че от партията са

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че от партията са
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Последните дни има страшно надцакване кой повече пари ще похарчи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че от партията са подготвени за избори. " Ние постоянно сме подготвени, толкоз пъти минахме през това ", уточни той пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

" Като похваля, че сме съумели да свършим нещо за 9 месеца, от ПП-ДБ се наскърбяват и излизат да ме опровергават. Нали до момента всичко беше общо - държавното управление общо, парламентарната група обща, триумфите общи ", съобщи още Борисов във връзка връзките им с досегашните сътрудници в сглобката.

По думите му и Народното събрание, и държавното управление вършат неща, свързани с непотребни разходи.

" Сега сега, за тези няколко дни има едно ужасно надцакване кой повече пари ще похарчи - държавното управление или Народното събрание. За страдание го споделям. Ако бях министър председател, щях да се боря нито едно от двете неща да не се случи ", добави той.

На въпрос от публицисти дали в действителност и ГЕРБ не са се присъединили в това " надцакване " Борисов беше сбит: " Включихме се, несъмнено, няма да оставим на Денков и Асен Василев да дават стотици милиони в последния си ден. Така че, да, включихме се, естествено. Но в царството на лудите, единствено естествения го афишират за вманиачен ", сподели още Борисов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР