Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма намерение да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма намерение да
Коментари Харесай

Бойко Борисов няма да се оттегля от лидерския пост в ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че няма желание да се отдръпва от своя партиен пост. Това стана ясно от негов коментар. пред

" ГЕРБ си има водач, определен преди 3 месеца. Аз съм се дръпнал от депутатството, да не нервирам, предложил съм кабинет без мое присъединяване. Оттук нататък да им играя по свирката, да оставя една мощна партия да стане брошка на " Продължаваме промяната " като " Демократична България ", няма да стане. Категорично избори ".

Това разяснява Борисов във връзка спекулации, че е подготвен да се отдръпна от водачеството на партията в подтекста на опитите за съставяне на кабинет.

Повод за такива мнения даде спорно изявление на някогашния президент Росен Плевнелиев пред бТВ.

В последните ни Борисов заприказва за евроатлантическа коалиция. След това Кирил Петков разгласи, че би работил с депутати на ГЕРБ, в случай че водачът на партията Бойко Борисов реши да отида на " топъл остров ".

В последните дни Петков изброява поименно с кои хора не би работил - водачите на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ", само че упорства, че има смисъл да се приказва с обособени депутати.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР