Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов зададе тон към избирателите на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов зададе тон към избирателите на
Коментари Харесай

Борисов към електората на ГЕРБ за балотажа в София: Гласувайте по съвест, но по-добре е Ваня Григорова

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов зададе звук към гласоподавателите на ГЕРБ кой претендент за кмет на София да поддържат на балотажа.

Според него те би трябвало да гласоподават по съвест, само че е „ по-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с държавна сигурност “.

„ Няма по-лошо от това да направиш нещо непоискано – непоискано положително или непоискана поддръжка. В София сме на балотаж за районни кметове, оптимално ще работиме интензивно и както Хекимян сподели: „ По-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с държавна сигурност “. Нека нашите гласоподаватели, откакто нямаме общо решение двете партии за изборите в страната, да си гласоподават по съвест “, съобщи Борисов.

Изборите в София още не са привършили, установи той, откакто направи съпоставяне в изборните резултати на ГЕРБ през 2011 година и тези на ПП-ДБ в този момент, които били два пъти по-малко.

Той регистрира, че резултатите на ГЕРБ са „ отлични, на фона на останалите “.

„ В София три години се водеше целенасочена офанзива против Фандъкова от всички, против ГЕРБ, от всички. Най-добрият метод да си върнем София, е като я загубим. Сега ние ще я спасим от спасителите, тъй като аз ги познавам тези хора – те не могат да работят. Те са мързеливи “, заключи Борисов.

Той изясни, че резултатът в София за него бил предстоящ, „ след тази масирана офанзива против нас “.

Борисов напомни, че в някои градове, където ПП-ДБ са трети, не са призовавали да се гласоподава за претендента на ГЕРБ.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР