Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов явно чака да дойде 15

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов явно чака да дойде 15
Коментари Харесай

Борисов чака да свърши ретроградният Меркурий на 15 септември, за да обяви кандидат-кмета за София

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов очевидно чака да пристигна 15 септември, с цел да разгласи кой ще бъде претендентът на партията за кмет на София. Причината е, че тогава свършва ретроградният Меркурий - планетата, която ръководи зодията на някогашния министър председател - Близнаци.

 

Астролозите считат, че когато Меркурий е назадничав, общуването сред хората се обърква, най-често поради погрешно казани или разбрани думи или дейности. И поради това предлагат да не се стартира нещо значимо. Още по-опасно е въздействието на планетата, когато е стационарна, а това е 2 - 3 дни преди началото и след края на ретроградността.

 

Меркурий е назадничав от 24 август до 15 септември и виждаме, че в този интервал другояче приказливият водач на ГЕРБ се яви единствено един път пред аудитория - на 26 август. И външният тип на Борисов тогава говореше, че той се придържа към " астрологическите си привички " - във врачанското село Лиляче водачът на ГЕРБ се появи с " капитанска брадичка ". Медиите от дълго време са забелязали, че брадата на Бойко борисов следва циклите на Меркурий - от безпрепятствено избръснат през леко набола " италианска " брадичка, през точно завършено “катинарче ” до " капитанска брада ".

 

В средите на ГЕРБ е известно, че Бойко Борисов гледа съществено на астрологията. Политическите наблюдаващи помнят, че през 2016 година, когато бяха президентските избори, той самият заприказва за това.  " Катя Захариева (депутат от ГЕРБ, тогава - министър на правораздаването – бел. ред.) най ме тормози с това, че идва ретроградният Меркурий ", изясни на 1 септември 2016 година Бойко Борисов. Тогава Меркурий е бил назадничав до 22 септември, а ГЕРБ разгласи кандидат-президента си много след тази дата - на 2 октомври.

 

Вероятно и в този момент Борисов ще изчака най-малко няколко дни откакто премине рисковия интервал. И тогава ще разберем всички кандидат-кметове на ГЕРБ. А това ще отприщи и предизборната акция.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР