Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в Академия на МГЕРБ

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов участва в Академия на МГЕРБ
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Тревожи ме казаното от ЕК - че държавните разходи в България излизат извън контрол

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в Академия на МГЕРБ в Стара Загора. Той бе посрещнат прочувствено от младежите, които го приветстваха с възгласи: " Бойко! ". Лидерът на ГЕРБ засегна една от най-болезнените тематики - повишените цени на газа, бензина, тока, парното, питателните артикули. " Искам да съм угрижен, желая да съм мил. Но вижте - по автомагистралите няма мантинели, година и нещо - една лъжица асфалт не е поставена. Но уважаемите медии не вървят да снимат ", съобщи той.

" А ни споделят, че се заяждаме. Но до този миг 1 кг жито не са купили. Аз не се заяждам. Но това беше страховит пиар преди няколко месеца ", съобщи той. " Направихме доста. Двойно нарастване на учителските заплати. Модернизиране на кабинетите в учебните заведения в Стара Загора. Казармите се трансфораха в прелестни паркове и в центъра на града, Аязмото, нови мостове, булеварди, игрища, писти, новата спортна зала. 10 млн. преведохме на общината, в този момент щяхме да я открием. Никога няма да имате спортна зала, в случай че ГЕРБ не се върне в ръководството. Това ви донесе смяната ", добави някогашният министър председател.

Боли ме, че църквите и манастирите изнемогват. Искам да съм мил, само че вижте - по автомагистралите няма мантинели, хората се избиват. Година и нещо - една лъжица асфалт не е поставена. А ни споделят, че се заяждаме. Но до този миг 1 кг жито не са купили. Аз не се заяждам. Но това беше страховит пиар преди няколко месеца, възмутено съобщи той.

Бившият министър председател напомни за " изчегъртаните " от новото ръководство специалисти и експерти от ГЕРБ. " По същия метод разрушават инфраструктурата, образованието, нововъведенията. Този втори ешелон като Мартин Дановски ще бъдат нашите министри в идващото ни ръководство. Те (управляващите, бел. ред.) като виждат всичко това, което сме създали - Автомагистрала " Хемус " - го разрушават, по същия метод разрушават инфраструктурата в образованието, в нововъведенията. " Алкомет " в Шумен създава огромна част от алуминиевото фолио за Европа ", разкри Борисов.

Това, което ме тревожи доста е казаното от Европейска комисия - то освен удостовери моите думи, а грижливо премълчаваните от медиите - държавните разноски в България излизат отвън надзор. Казва го Европейска комисия, не Бойко Борисов. Цитирайте Европейска комисия, уважаеми медии, прикани водачът на ГЕРБ.

Пътят до Белград щяхме да го открием до Нова година. Сега е рисков. Най-сложната права - мостът на Драгоман, пробихме скалите. Сега трябваше единствено да асфалтират и да маркират. И това пропадна. Но да не излезе, че се заяждам. Те към този момент нищо не могат да създадат. Те изгубиха година и половина златно време. Сега нищо не могат да създадат на тези цени. Когато другите страни бяха затворени поради коронавирус пандемията, ние строяхме. Те (управляващите, бел. ред.) към този момент нищо не могат да създадат при тези цени, продължи Борисов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР