Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да се пенсионира, защото

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов трябва да се пенсионира, защото
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов трябва да се пенсионира, а след съдебна реформа - да влезе в затвора

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов би трябвало да се пенсионира, тъй като стопира промяната на партията. С него няма по какъв начин да се направи правосъдна промяна, тъй като при работеща система би трябвало да влезе в пандиза.

Крадял е по 3-4 милиарда лв. на година. Европейски водач е декларирал, че поради него България не е одобрявана в Шенген. Това съобщи пред " Нова телевизия " някогашният министър председател Кирил Петков, съпредседател на " Продължаваме промяната ".

Той акцентира, че президентът Румен Радев не е политически конкурент на партията. Добави, че в случай че до края на август не проработи газовата връзка с Гърция, ще излезе на митинг, защото това би било съзнателно деяние на служебното държавно управление.

За първи път някогашният министър председател Кирил Петков отговори на директен въпрос дали има връзка с Лена Бориславова, която бе шеф на политическия му кабинет.

Петков бе запитан какви са взаимоотношенията им от водещия на " Здравей България " по Нова телевизия Виктор Николаев.

" Това, което се видя е, че когато едни политици не крадат, не можеш да ги хванеш за каквото и да било, опитваш да ги залееш с жълта мръсотия. Под достолепието ми е да им обръщаме внимание.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР