Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще даде вътрешниятпри посещението си

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще даде вътрешниятпри посещението си
Коментари Харесай

Борисов: Давам Рашков на съд

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще даде вътрешниятпри визитата си в Раковски през днешния ден.

„ Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, през днешния ден към този момент сме оформили документите и го давам на съд, тъй като това са съществени обвинявания ", изясни Борисов. Преди дни Бойко Рашков съобщи, че пари за градежа на автомагистрала " Хемус ", отпуснати предплатено, са минали през банка, благосъстоятелност на Борисов, съобщи Нова тв.

„ Не, не е на Цветелина Бориславова. Банката е на един човек, който е в близки връзки с Бойко Борисов, в доста близки връзки. Там са били в доста близки връзки Борисов, Румен Николов-Пашата, Маджо, Маргините и други ”, посочи силовият министър.



 

Днес водачът на ГЕРБ посети Раковски поради сигнали за репресии против поддръжници на неговата партия. " По разпореждане на силовия министър на Румен Радев са привиквани чиновници от общинското пътно дружество, като не са им давани копия от наложително подписаните от тях протоколи, нито пък им е разрешено да ги снимат с телефон ", изясни Борисов. 

„ Мисля, че към този момент за всички българи стана ясно каква е демокрацията на Радев. Много забавно дали в кметства като Плевен, Видин, където са кметове на Радев, дали от администрацията ги тормозят. Има по-притеснителни неща, само че всеки ден излизат нескрито ", добави експремиерът. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР