Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ядоса на тежката тапа

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ядоса на тежката тапа
Коментари Харесай

Бойко се ядоса на тапата по Тракия на път за Пловдив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ядоса на тежката запушалка по автомагистрала " Тракия " на път към Пловдив, където партията даде край на предизборната акция. В зала " Борис Христов " в града под тепетата, бяха отправени последни послания и обещания към гласоподавателите. 

„ Сега минах на автомагистрала „ Тракия “ и видях следващата идиотщина “, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на закриване на предизборната акция на обединението ГЕРБ-СДС.

„ За 200-300-500 метра в междинната лента асфалтират, а се е образувала 15-километра опашка. В петък следобяд “, ядоса се той.

Оказа се, че поради тапата водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов закъсня малко за срещата.



По-рано през днешния ден и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова също се оплака, че е попаднала в задръстването и не може да стигне на време до Пловдив, където партията й също поставя завършек на предизборната си акция.

„ Минах и стопирах да видя какво е. Нямаше нито един служащ. Сложили конусите и си отпътували “ – по този начин Борисов разказа протичащото се на Автомагистрала „ Тракия “.

Вече от трибуната в пловдивската зала Борисов съобщи, че Еврозоната е първата значима тематика, втората - обществените финанси.

Аз съм правил 2 пъти обединения с нелесни сътрудници - Република България и ПФ, където бяха 3-4 празненство. Рецептата за управническа коалиция е всички водачи да са министри. Иначе " ние ще си седим по централите, ще пратим специалисти " - това е най-лесният метод да се измъкнеш при рецесия. Това съобщи водачът на ГЕРБ на закриването на предизборната акция в Пловдив.

" Вижте Слави Трифонов - като се уплаши, си дръпна министрите и държавното управление падна, Ако Слави бе министър. нямаше по този начин да стане, а и те нямаше по този начин да вършат против него. Не знам по Европа водачите на партии и обединения да не са директно ангажирани с ръководството. И Валери Симеонов не искаше да става, аз споделих - всички вътре ", обоснова се някогашният министър председател. Ние сме подготвени да работим за постоянна страна. И най-хубавото служебно държавно управление не може да даде стабилитет, счита той.

Еврозоната е първата значима тематика, втората - обществените финанси да влязат в границите, в които би трябвало, съобщи той.И още веднъж предизвести, че харченето с заеми прави идващите генерации подвластни.

" Или те, или ние " е нещото, което минимум искам. И зад " те " и зад " ние " седят български жители. Ако ние продължим и на трети да си приказваме за ние, те, той, тя, нищо положително не ни чака. Тук всички са били министри, депутати, експертизата е добра ", съобщи Борисов.  " Те " и " ние " не съществува за мен, съединението прави силата. Направиха доста бели, да, заслужават да бъдат влачени.

Аз съм бил по казарми, моят живот е бил тежък, само че това, което направиха със Севда пред децата... ", възмути се той от противозаконния арест на пиарката на ГЕРБ пред фамилията й. " С това те потвърдиха, че законът не ги интересува, т.е всеки идващ министър може да им направи това. Но не е вярно. Затова не желая да проявявате реваншизъм ", обърна се към своите водачът на ГЕРБ. Според него задачата на появяването на Кирил Петков в студиото на БТВ е била " да стане пердах, да се омаскари всичко ". " Ми аз ще пратя депутата Тачев, Младен Маринов. Ние пращаме Деница, Делян - кротки хора, които да дадат на българите нашите тези - туризъм, енергетика, строителство ", посочи Борисов.

Той благодари на десетте дами водачи на листи на ГЕРБ и на Делян Добрев и Тома Биков, че " във всички спешни моменти отиваха на така наречен лидерски дебари без водач ". Благодарност имаше и за Томислав Дончев и всички от екипа, изготвил управническата стратегия на ГЕРБ, " да имаме нещо съответно и като документ да служи за бъдещи диалози ".

" Искат да се случи каквото се случи със Съюз на демократичните сили, партията, която ни извади от комунизма, по тази причина е чест Съюз на демократичните сили да са с нас. Винаги сме имали памет. Народ, който няма памет, партия която няма памет, не я чака нищо положително - те ни извлякоха от комунизма. Сега пробват с нас същото - пенсионираха им водача, направиха интригата сред първия-втория, разцепиха я на няколко партии и.. Добре, че пристигна ГЕРБ, дружно с сътрудниците от Съюз на демократичните сили ще продължим и отсега нататък, в случай че и те желаят ", акцентира водачът на ГЕРБ.

Борисов е удовлетворен, че настоящето служебно държавно управление " не играеше по този начин блестящо за нашите съперници както през предходните избори ". " Не забравяйте, че Бойко Рашков го назначи президентът Радев с ясна цел да ни изчегърта. Мисля, че и той видя какъв брой мъчно е да се ръководи, а и видя, че не всичко, което са му говорили е истина ", добави той.

Като значими и сложни за решение тематики Борисов уточни обстановката с мигрантите и " парите на страната, които ги няма ". Може ли да си визиите по мое време да въведа бедствено състояние - имаше нула мигранти, безапелационен бе някогашният министър председател. И напомни хвалби от Европейски Съюз за оправянето с мигрантската рецесия, както и отпуснатите от Европа пари. Според него, в случай че са правилни изказванията на съперниците му, че ГЕРБ са крали по 8-10 млдр. годишно, за две години бюджетът би трябвало да е " на 16 милиарда плюс, а те са минус 15 милиарда надолу ". В енергетиката е не по-малък безпорядък, там имаме решение за бензина, нататък със съседите ще намерим и за газа, добави Борисов.

Борисов се обърна и към пловдивчани като увери, че ще извърши обещанието си за околовръстно. " Обещали сме 2 стадиона. Пловдив ще има край за Суперкупа като си достроим стадиона. Говорил съм с който би трябвало ", ангажира се той.

След закриване в Пловдив постоянно сме се поздравявали с победа, съобщи локалният координатор на партията и екскмет на града Иван Тотев. В града са всички водачи на партийните листи, както и претендентите за депутати и доста симпатизанти.


ТЕМА преди 7 часа 1962 преди 8 часа 1956 преди 9 часа 3305
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР