Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на
Коментари Харесай

Бойко Борисов се срещна с премиера на Северна Македония

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски. Министър-председателят на съседката ни е на посещаване у нас. Двамата се срещнаха в централата на ГЕРБ, а Борисов пожела триумф на северномакедонския министър председател в присъединението на съседката ни в съюза.

„ Имате прелестни условия да решите най-тежките проблеми на двете страни. На мен ми е най-лесно, ние сме опозиция”, съобщи водачът на ГЕРБ. По думите му България също има интерес Република Северна Македония да влезе в Европейски Съюз.

„ На нас ползата като българи е вие да сте в Европейски Съюз. Възползвайте се от този интерес. Благодарим на гърците и румънците, че едно време застанаха зад нас, с цел да станем част от съюза ", разясни водачът на ГЕРБ.

" Каквото се изисква ще го създадем, само че значимото го решете незабавно ", съобщи ръководителя на ГЕРБ и някогашен министър-председател Бойко Борисов пред премиера на Северна Македония Димитър Ковачевски.

" Много пъти сме почвали с инфраструктурните планове. И преди 30 година дори има тунел при Кюстендил, стои до ден сегашен. Сега е моментът да се употребява силата и устремът. За разлика от нас, сегашните ръководещи имат градивна съпротива ", добави Борисов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР