Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с жители на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с жители на
Коментари Харесай

Социология: Над 150 души посрещнаха Бойко Борисов в клуба на ГЕРБ в район "Триадица" тази вечер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с поданици на Триадица по покана на районния координатор Николай Алгафари и организационния секретар Михаела Методиева.
 
По време на полемиката Борисов обясни пред присъстващите на какво се дължат интензивните процеси в страната. Той съобщи, че  бъдещето на сегашното държавно управление зависи напълно от това дали ППДБ ще преодолеят персоналните си упоритости и ще стартират да мислят като виновни държавници. 
 
Бойко Борисов акцентира, че като първа политическа мощ ГЕРБ би трябвало да пази интереса освен на своите симпатизанти, а на всички български жители.  
 
 Бойко Борисов Бойко Борисов Източник: Фейсбук
По думите му, след три години безпорядък в страната за всички е изцяло ясно, че ГЕРБ е единствената партия, която потвърдено може да носи отговорност. Като образец за положително държавно ръководство дългогодишният министър председател даде външната политика на България до 2021 година, хвалена от всички европейски водачи. 
 
" Единственото ни изискване към ПП-ДБ беше да имаме ясно систематизиране на отговорността за ръководството на страната. Вместо да проведем диалог за политики, разбрахме, че за тях е значимо всички да имат министерски кабинет, командировки в чужбина на държавна сметка и водач ”, разяснява той.
 
По време на срещата присъстващите подчертаха, че структурите на ГЕРБ са по-силни и сплотени от всеки път: " Готови сме за избори! ”
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР