Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се пусна на живо от

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се пусна на живо от
Коментари Харесай

Пада ли кабинетът? Борисов се закани, че след балотажа… ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се пусна онлайн от Казанлък. Той разиска резултатите от изборите с претендентите на ГЕРБ в региона.

„ Корнелия Нинова толкоз се уплаши, че Ваня Григорова ще стане кмет, че не ни желае поддръжката “, сподели първоначално Борисов. „ А ние просто казахме да се избира дали да има държавна благосъстоятелност или държавна сигурност “, разясни той.

„ Войните не единствено Русия-Украйна, само че и в Близкия изток, това ще докара до запасяване. БВП на Бъклгария се образува от военна индустрия,  въпреки че има дерогация бензинът и нафтата хвърчат Не знам с какви очи приказват какво ще създадат, а за какво до момента не направиха. Близо 3 години ръководят. “, възмути се Борисов.

„ Забравете за автомагистрали, забравете за тунели – Промяната не разрешава такива неща. Сглобката е толкоз паянтова. Аз разбирам те да не желаят тунел под Шипка, но да се стартира на друго място да се прави. То няма нищо. След изборите ще приказвам с партията. Поне да има локална власт, тъй като стане ли хаосът и в нея, не вижда какво ще бъде “, сподели Борисов.

„ Сглобката – тази грозна дума, те я измислиха, не работи. Аз разбирам те да ни подкрепяха и ние -тях. ППДБ играят с нашите съперници “, посочи водачът на ГЕРБ.

Тази сглобка паянтова, не знам и по какъв начин ще се стигне до бюджет. Но в края на краищата ние ще гласуваме 69 депутати, единствено в случай че има написано какво ще се случи в градовете. Не може повече да им имаме вяра, в случай че го няма написано “, безапелационен е Борисов.

Ще приказвам след изборите с партията, само че след изборите, само че най-малко да имаме локална власт, че без локална власт, ще стане още по-голям безпорядък “, съобщи водачът на ГЕРБ.

На втория тур, в случай че създадем безпринципни сглобки, още идната седмица ще се унищожи огромната сглобка. Те ни слагат ултиматуми. Надявам се на всички места да бъдем рационални. Аз не виждам в сряда по какъв начин ще седнем да работим “, съобщи още Борисов.

С външни всевъзможни олигархични дейности се сътвори вълна, като преди 3 години заля цялата страна и в този момент на тази вълна ѝ идва отлива, като почва от морето, през Стара Загора и до столицата “, сподели Борисов.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР